anna the duck

Sitter och kollar på premiären av Anna Ankas nya program.. vilken brud! Hon ser förjävla rolig ut alltså. Var jag hennes assistent skulle jag börja asgarva så fort jag skymtade henne.. 


hahahahhahahaa


Förövrigt har jag precis gjort mina naglar lite sommarfina. Tänkte gå på manikyr till balen så just nu får dom växa som ogräs och ser därför ut som skit.. men lite färg gjorde susen!


in the pouring rain

Nu har jag precis kommit hem från stan, var riktigt trevligt att träffa Tessan! Var alldeles för längesen.. Vi började med en fika på hembagarns sen gick vi en sväng på stan, jag hittade två sjalar för 99 och ett par solbrillor för 179 på Åhléns och Tessan köpte ett par solbrillor hon med. Två brudar som verkligen längtar till sommaren!
Vi träffade Sara på stan också, blev lite prat om morgondagen då det förmodligen blir utgång på Harrys!

Ikväll ska brorsan bjuda oss på pizza (Y) dåligt samvete is the grej! haha
Nu spöregnar det och det är jag riktigt glad för! Bort med snön, fortfort! Imorgon ska det bli sol också, GÖTT






Onsdag

Idag tog jag ledigt från praktiken för att hinna klart med allt skolarbete, har faktiskt gjort klart det mesta. Sammanbrottet igår kanske behövdes för att jag skulle kunna ta mig i kragen och fixa skiten.. Om drygt en timme ska jag kila ner till bussen för att ta mig till stan och möta upp Tessan på en fika och en sväng på stan. Det ska bli riktigt mysigt! Var längesen man träffade den bruden.



Min bror kom precis upp och sa att jag fått virus på min dator (den som jag köpte innan jag fick mac:en, som jag knappt själv använt, som han använder för att spela wow på). Tackar som fan för den! Jag blev inte glad, inte alls. Har bara väntat på att det ska hända nåt. Han lämnade precis rummet med svansen mellan benen och ett dåligt samvete, visst går det att fixa men det ska ju kännas lite ;)
Hoppas att han köper en ny till mig sen med tanke på att min kommer vara helt sönderspelad. (jag vet att du läser) hihi

inte min dag

Luften har gått ur mig totalt.. Jag är så trött på allt att jag grinat i timmar, jag har aldrig varit så trött på allt jävla skolarbete. Jag vill att studenten ska vara imorgon, det finns ingenting jag hellre vill än att bli av med den här SKITEN!.. Jag hatar skolan!

Tisdag

Ännu en praktikdag avklarad - bara 5 kvar nu.

Idag var jag på Konsum för att prata med Göran om sommarjobb men han hade såklart precis gått hem, så det får bli att gå dit imorgon eller på torsdag istället.. det börjar bli dax att fixa det där nu!

Mer än så hade jag inte att berätta.. Nu ska jag ta mig en promenad i solskenet! Underbart



GRADUATION





Måndag

Det blev inte mycket sömn inatt så när jag kom hem från praktiken, vid 4, somnade jag bums och jag vaknade för en halvtimma sen.. Jag är fortfarande lika trött som jag var innan jag somnade så jag hoppas att jag kommer somna tidigt idag.. mer än så hade jag inte att berätta, med tanke på att jag sovit bort hela dagen :p

Trötta pussar!



BALHÅR









Någon av dom här frisyrerna skulle jag vilja ha på våran studentbal

Rösta

Jag är med och tävlar om att få designa Nellys nya bikini!
Rösta på mitt bidrag så har jag chans att vinna fantastiska soliga priser :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Söndag

Slut på helgen. Tillbaka till praktiken imorgon men det är bara sju dagar kvar nu :D 

Igår var det stand up på hotellet.. det var hur bra som helst, som vanligt! Fattar bara inte hur folk kan vara så respektlösa och sitta och snacka och springa runt, sjukt irriterande! När det var slut på hotellet åkte jag, Josefin och Ludwig med Toni och Labbi till stan, tog några öl på san marino.. finns väl inte så mycket bra att säga om det stället, men vi hade det trevligt ändå!

Halv två blev det nattbussen hem till min sköna säng. Vaknade vid nio(eller tio blir det ju) och har legat i sängen tills nu.. ska försöka ta mig upp och ut på en promenad nu sen blir det att plugga arslet av sig, en krönika och en muntlig redovisning till nationella i svenska ska skrivas!

Puss på er



Dress for success

Jag försöker hitta en stundentklänning... det går åt helvete

Nån som har tips på en bra hemsida?




IN LOVE


No stress

Nu har jag precis sovit ett par timmar.. det var riktigt skönt med tanke på hur lite sömn det blev inatt. Jag ska till stan om 1 timme och 40 min och jag har en del saker att hinna med innan det men som som vanligt tar jag det kolugnt ändå. Vad fan är stress liksom?

Ikväll ska jag på bio med T. Vi ska se på Farsan, ska bli riktigt kul!
Nu: mat & duschen

Ha en bra kväll! PUSS




smack




FREDAG!

Nu har vi äntligen slutat för dagen, jag försov mig imorse och missade affärsturismen, oops! Jag kom till skolan fem minuter innan vi slutade och fick tillbaka ett prov som vi gjorde för ett tag sen, full pott!
Klockan 10 kom det en snubbe från en reklambyrå hit och hade föreläsning sen fick vi gå och hämta våra studentklääääder. När vi gick tillbaka från maten råkade jag ha sönder min påse i ett bråk med Ludwig så allt innehåll for ut på backen. gött!

Nu sitter vi lantisar (jag, Josefin och Fredrik) i datasalen och dunkar partymusik som bara den! Det är ju trots allt fredag idag :D

CIAAO

Torsdag

Idag åkte jag hem till en skitjobbig person.. Vi har haft syjunta hela kvällen, jag hade 6 par jeans med mig.. två som skulle bli shorts och 4 som jag skulle sy in och lägga upp, jag började på alla par men orkade inte göra klart nåt av dem. Jossie gjorde nåt asfult skit, men jag sa till henne att det blev fint annars hade hon väl blivit ledsen. Efter en stund kom en till skitjobbig person och gjorde oss sällskap.. nu sitter/ligger vi i jossies säng och ska för en gångs skull INTE plugga. Kors i taket! 

Jossie får utbrott på att det låter för mycket när jag skriver (när hon är trött irriterar hon sig på minsta lilla) så det är väl bäst att lägga ner skrivandet. God natt på er!



SJUKT

KLICKA!

Fan vad jag hatar dessa människor.. jag blir så arg att jag grinar!!! Hur i helvete kan ett helt samhälle bete sig så här mot en stackars tjej? Vuxna människor till och med, det är så jävla sjukt! Jag blir så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Vill bara skrika rakt ut.. Folk sitter dessutom och kallar henne för hora, fitta m.m. Att de vill döda henne och önskar att hon kommer bli våldtagen för att hon "ljugit". Grabben ringde ju förfan polisen och erkände!! VILKA JÄVLA IDIOTER DET FINNS!

Att de efter den andra våldtäkten fortfarande tror att han är oskyldig är ännu mer ofattbart.. Jag hoppas för allt i världen att folket inser vilka idioter dom är och vad fan dom håller på med. Att se det här programmet gör så jävla ont i hjärtat!

Harry?

Nu är det alldeles för många som frågat om jag ska med till Harrys, jag har egentligen ingen lust och ingen tid heller för den delen.. men jag är ju tyvärr den som faller för grupptrycket ;)

Dags att göra sig i ordning då.. Vi ses hos Harry!


btw...

Har ju inte visat min tuffa studentmössa än.. Kan inte riktigt bestämma mig om den är snygg eller inte, jämför man med den "vanliga" modellen ser den ut som skit.. texten är åt helvete, men den luktar gott.. hehe. Nu vill jag ha slut på allt som har med skolan och göra!

Det var bara det...





Onsdag

Äntligen är praktiken över för denna vecka! Trodde att jag skulle avlida idag.. sjukt trött, ont i ryggen, ont i fötterna. Men nu är det bara en vecka kvar sen har vi lov! ska bli så underbaaart.. förhoppningsvis lyckas jag lite bättre på körkortsfronten då också.

Nu ska jag plugga arslet av mig.. för en timma sen fick jag reda på att vi har prov i religion imorgon, fattar inte hur våran lärare tänker.. var precis samma sak när vi hade svenskaprov sist :s fyfan!

Det är tydligen så att "alla" ska på Harry's ikväll, känns dock som att jag hoppar det.. har ju inte blivit lyckat nån gång när man vart där så varför skulle det bli det idag liksom? ;)

jäjä.. puss på er!

wtf


Beställde den här klänningen för ett tag sen, som jag tänkte ha på balen faktiskt.. fick hem den typ förra veckan och den satt perfekt! tills jag skulle dra ner den över låren och dra upp dragkedjan vid brösten. haha! Låren ska jag se till att fixa, frågan är bara hur jag ska göra med resten, det finns ingen kvar så jag kan byta.. jag vill verkligen ha den.. så sjuuuuuuukt fin på! (bortsett från att jag inte får upp dragkedjan utan att få plattbröst) :D

tack baby

"fyfan.. jag skulle inte vilja vara ihop med dig när du blir sur, finns ju ingen som beter sig som dig då!"



Örebro

Idag bestämde jag och Linda oss för att fara till Örebro efter praktiken för att överraska Josefin, kan säga att hon blev väldigt förvånad (och gråtfärdig) när vi stod där i dörren! Hon hade även besök av två andra brudar, väldigt trevligt! Efter lite snack och hel del hårfärgning kom även min sötnos hit :)

Linda och de andra åkte hem för nån timme sen men jag valde att skita i praktiken imorgon för att ta hand om min lilla bebi! Jag har precis fixat matlåda åt henne och nu blir det tv- och chipsmys!

PUSS SOM FAN

SMACK

Idag bokade vi resa till Djerba i Tunisien.. Så i Augusti drar jag iväg med familjen en vecka, långt kvar men det kommer bli sjukt nice! Önskar dock att vi drog redan imorgon, är skapligt trött på den här skiten!






Trött blir man..


ska aldrig hoppas på för mycket, i guess..

hjärta

Någonting jag hatar är när mina vänner mår dåligt!

Du är min absolut bästa vän, baby.. När du är ledsen, är jag ledsen med dig. 
Om det fanns någonting jag kunde göra skulle jag inte tveka en sekund..



Josefin Flodmark <3 Sandra Tallgren

LÖRDAG

Igår drog jag, Linda, Evelina, Hanna, Tessan, Malin, Hanna och Jakob till Eskilstuna för att kolla på en hårvisning som Matilda och hennes klasskompisar fixat. Hur bra som helst!













FREDAG - bilder






FREDAG

Igår var det fest hos Evelina och sedan utgång.. längesen jag var ute i Katrineholm och det är verkligen förståeligt. fyfan vilken pisstad det är! Det var iaf skitkul hemma hos Evelina och ännu roligare på nattbussen! hahaha "HÅLL KÄFTEN FÖRFAN!" jag, Josefin och Petra körde beatbox och allsång, vilket inte gillades av två pojkar som satt längst bak och ville sova. tss.. Orkade inte ta mig hem så jag övernattade hos Josefin, vägen från bussen som vanligtvis tar typ 5 min att gå tog typ 20 min. Vägen fick bli ett dansgolv och jag tror att bilarna som passerade faktiskt blev rätt så roade! 



SMACK

UF-mässa

Var ett tag sen man skrev här, har haft ganska fullt upp..

I torsdags var det mässa i Strängnäs.. helruttet! Våran monter var knappt planerad och vi glömde typ hälften av grejerna så det fick bli som det blev.. Vi sålde knappt nånting, typ ingen annan i klassen som gjorde heller. Prisutdelningarna sög, det var bara samma företag som vann helatiden, riktigt dåligt faktiskt! 




Kärlek med stort K!

Den här låg i brevlådan när jag kom hem, kan säga att den åkte in i dvd:n direkt!

Nu ska jag njuta så in i helvete och tänka tillbaka på den bästa kvällen jag någonsin upplevt!
SÅ JÄVLA UNDERBART



Kärlek

Det är svårt det där med namn..

Under melodifestivalen..

Linda: Vem är det där?
Sandra: Dolph
Linda: Dolph? Jaha.. vad gör han då?
Sandra: Ingen aning..
Linda: Men, vad heter han i förnamn?
Sandra: Lundgren
Linda: Haha.. men ellerhur!

hahaha. tönt



Måndag

Ännu en praktikdag avklarad.. fick hur mycket som helst gjort idag och jag kan säga att jag var tröttare än tröttast och hade världens huvudvärk när jag fick sluta. Åkte med pappa hem, fixade lite musik till mobilen sen slocknade både han och jag i soffan. Nu är frågan hur jag ska lyckas somna ikväll, men det blir ett senare problem.. ska försöka mig på veckans svenskaläxa nu...

Pusss!

Keep on walking



Jag är fullkomligt totalt jävla dunderförälskad i den här låten!

this is the new shit



TE AMO


Helgen i bilder

Fredag







Lördag




Söndag




Söndag

Idag har jag haft fullt upp hela dagen.. Vaknade vid 10 och satte igång med uf, pärlade armband och fixade prislappar. Klockan halv 2 hoppade jag in i duschen och när jag var klar hade gästerna kommit. När de åkte hem, vid 6 nångång, satte jag igång med uf igen.. lika bra att få det klart för i veckan kommer jag inte orka. Målade ramar och klippte ut bilder till (som vi ska ha på montern), pärlade ännu fler armband och fixade prisskylar. Nu tror jag att vi har det mesta klart inför torsdag. Morfar åkte hem får någon timme sen och nu har jag äntligen lagt mig i sängen! Vädligt efterlängtat.





Lördag

Har precis kommit hem från Hanna där jag kollat på melodifestivalen med henne och några flicks.. Har faktiskt inte sett på melodifestivalen i år, tycker bara att det blir sämre och sämre för varje gång men de andra ville se finalen så. Det var fler dåliga än bra låtar och tyvärr vann en av de mindre bra, jag hoppades på Salem eller Eric men kul för Anna iaf!

Tidigare idag åkte jag och mamma, som sagt, till marieberg.. jag köpte lite pärlor till uf-mässan nästa vecka sen blev lite annan shopping också, såklart! Hittade 3 par örhängen, en ring, några armband och ett par stövlar. Imorgon kommer gänget från åby hit och firar Sebbe, ska bli riktigt mysigt :)

Nu ska jag inta min sovplats i soffan, morfar är här och övernattar och snäll som jag är lånar jag ut min säng till honom. God natt på er!




Stövlarna kommer nog upp imorgon!

Dagens



Chinos från Lindex
T-shirt från Gina
Tröja från Åhléns


Nu ska jag och mamma fara till marieberg för att köpa lite grejer till uf-företaget
Smell you later!

Fredag

Idag har vi gjort klart det mesta inför uf-mässan på torsdag. I början av veckan körde det ihop sig totalt för oss men nu har det fixat sig, det känns bra men kan inte säga att jag längtar allt för mycket!


Nu ska jag
* Sova en halvtimme
* Plugga en halvtimme
* Hoppa in i duchen, fixa mig
* Få besök av grannarna och faster med familj som ska fira Sebbe

Hej då!



YEAH

Biljetten till P&L är fixad, så sjukt nice!!

Nu sitter jag och väntar på att få komma in på ticknet så jag kan köpa biljetter till Lady Gagas extrakonsert. Hoppas att det går bättre än förra gången!



RIHANNA


Torsdag

Har precis vaknat efter typ 3 timmars sömn, är så jävla trött!

Igår åkte jag till Josefin som precis kommit hem från Örebro, på vägen köpte jag chips och cola till oss så vi mös till det riktigt ordentligt! Som vanligt blev det sent innan vi somnade och idag vaknade vi en kvart innan bussen gick så det fick bli en senare, som vi knappt hann med heller.. Första lektionen gick bra och jag var riktigt ambitiös.. sen var det dags för svenska b och religion. Kan vara bland det tråkigaste som finns!

På mentorstiden kom Sandra, som vi har svenska och religion tillsammans med, med sin två veckor gamla Alicia. Jag har nog aldrig sett nåt så sött och litet! Kunde stå i flera minuter och bara titta på henne.

Nu blir det käk, sen ska jag försöka skriva klart mitt etikarbete.
Puss!

Tisdag

Idag var det fullt upp hela dagen på lagret.. Har plastat av typ fem miljoner tröjor, kanske inte det roligaste men det är skönt att ha nåt att göra helatiden så går tiden snabbare :)

Tog 10 i 4 bussen hem.. hade tid hos tatueraren klockan 5, jag kom hem kvart i 5, skyndade mig in, skyndade mig ut i bilen, skynade mig till minuten för att ta ut pengar, skyndade mig till tatueraren och hann! Helt otroligt.. Fick moraliskt stöd av Lina också, tack o lov.
Hon som tatuerade var hur trevlig som helst! Hon hade ritat en egen bild åt mig som var skitsnygg.. självklart tog jag den istället för den jag räknat med från början, för den såg ut som skit i jämförelse till den hon ritat.. efter många förberedelser och lite tédrickande kom vi igång typ tio i sex och var klara tio över sju. I början kändes det knappt, skönt, tänkte jag.. men fick tänka om efter ett tag.. när hon skulle gå tillbaka och bråka i samma "spår" helatiden gjorde det sjukligt ont. Men jag lyckades hålla masken bättre än Lina iallafall, haha söt var hon när hon stod där med hakan nere vid tårna :D



Imorgon får jag äntligen träffa min Josefin igen, som nu för tiden bor i örebro sön-ons..
finns inte ord för hur mycket jag saknat dig, baby!
puss

tattoon

här är den! tusen gånger snyggare i verkligheten dock :)



Nu sitter den

Kunde inte blivit mer nöjd!




en rubrik

Visste du att...?

jag vill – åka utomlands
jag har – tråkigt
min senaste kyss - gjorde mig glad
jag lyssnar mycket på - töntmusik
jag funderar på – att bli rik
jag pratar – inte gärna i onödan
jag inte gillar – pannkakor
min första riktiga kyss – vill jag helst glömma
jag avskyr när folk snackar – om sånt dom inte har en aning om
kärlek är – bra!
jag gillar – att snön smälter
jag alltid kommer att – ha bruna ögon
sist jag grät var – igår kväll
min mobiltelefon är – mitt liv
när jag vaknar på morgonen – önskar jag att jag fick sova lite till
innan jag går och lägger mig – klär jag av mig
idag har jag – haft min första praktikdag på axelssons lager
jag just nu tänker – hihi
ikväll ska jag – försöka börja med mitt svenska arbete
imorgon kommer jag – göra en jävligt nice grej!
jag hoppas – på att få träffa t snart


Måndag

Första praktikdagen avklarad.. det var nästan lika tråkigt som jag tänkt mig. Har fått packat upp kläder, sorterat kläder i färg, sorterat kläder i storlek, räknat kläder och prismärkt kläder.. min rygg är typ av och den dåliga luften på lagret får mitt huvud att vilja sprängas, annars är det bra! Funderar på när jag ska orka göra mitt svenska arbete som ska vara klart på torsdag bara.. hmm

Nu ska jag plocka ur mina linser som har kliat hela dagen. tackar å bockar!



Så här mycket tycker jag om praktik, läxor och prickigsjukan!

always on my mind.


jag kan fortfarande inte förstå att du är borta. för alltid
- saknaden är enorm, smärtan är ännu större

makeover

Jag har fixat och donat i mitt rum hela dagen, blev sjukt bra!
Här är resultatet:

FÖRE (klicka på bilderna för större)


EFTER





Bilderna är tagna med mobilen och ser ut som skit, men alltid nåt!

sweets


nattinuffsan

Jag har precis kollat på en Beck-film för första gången i mitt liv.. den var så bra att jag somnade efter en halvtimme och vaknade när det var tio minuter kvar..

Nu ska jag sova vidare!
God natt på er



puss på dig baby

btw...

Det blev inget Lady Gaga för mig och Ludwig, jävla ticknet :(



shine, shine, shine on



du gör mig glad

Buy it Use it Break it Fix it


The shoes


Örebro

Nu är vi på väg hem från Örebro, solen skiner och jag är så jävla steeeeekig!

Jag har vart så sjukt snäll mot min bror idag, diskade hans äckliga disk som stått i säkert ett halvår, typ.. det är ju inte varje dag man fyller 20 liksom! Lunch på kinamuren. satt fint som faan. Räkchips is the grej! MUMS

Fick en skapligt försenad 18-års present av min bror, svart nagellack och örhängen. Tack som fan
Efter många försök att få på brorsan massa snygga kläder som han typ ville spy på kom vi tillslut överens om en skjorta från H&M för 249 spänn som fick bli hans present. Till mig själv fick det bli ett par skor från din sko, också för 249 spänn, lägger in en bild sen :) Nu ska jag sova en sväng

Tjing!



storebror

20 barrreee!

GRATTIS SOM FAN



God morgon

Min klocka ringer om 10 minuter men jag vaknade redan kl 8 och kunde inte somna om.. kanske för att jag somnade vid halv 11 igår..

Om 10 minuter släpps även biljetterna till Lady Gaga som kommer till Stockholm den 7 maj. Ludwig sitter redo för att klicka hem två stycken till oss! Underbaaaart

Ikväll är det student kick-off på statt, är riktigt taggad faktiskt. Tror att det kommer bli skitkul!

Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig redo för skolan.
Puss!



Torsdag

När jag kom till skolan halv 9 idag visade det sig att våran lärare var sjuk och vi började inte förns kvart över 10, verkligen en bra start på dagen!! Vi slog oss ner i matsalen med våra mac:ar under tiden, bortsett från att jag kunde fått sovmorgon var skoldagen helt okej.. Efter skolan åkte jag hem till mois. Vi kollade på bröllopsfotografen, helrolig! Efter den blev det luftslottet som sprängdes, inte lika rolig med tanke på att jag redan sett den och den är nästan 3 timmar lång :p Vid 7 kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag och kollar på sveriges värsta bilförare, så jävla kul! hahaha

Imorgon har vi inga lektioner men jag ska in till skolan i alla fall och träffa mina kompanjoner för att fixa inför UF-mässan som är om två veckor :)



YEAH

Känns som studenten är långt, låååångt borta för min del! haha




Onsdag

Idag höll jag och Josefin på att försova oss, vi gick upp 20 min innan bussen gick och fick nästan kuta till bussen. Jag fick en hel del gjort i skolan.. Redovisningen om Christian Louboutin gick alldeles utmärkt, skönt att äntligen ha det gjort! Vi slapp gå på våran sista lektion och slutade halv 12, gick och åt sen tog jag kvart i 1 bussen hem.. 

Inatt runt halv 3 fixade jag och Jossie med vår "utklädning" till studentkickoff:en på fredag. Så jävla snyggt! hahaa.
Nu ska jag ner till mami och äta kladdkaka. Sen ska jag försöka skriva klart min rapport om Konsum, som skulle vart klar i måndags. braa Sandra!

Pussen


Glad tjej

Har precis bokat tid för min tattis! :D



Bäst musik just nu!



Tisdag

Har precis anlänt till Josefin efter att vi vart på konsum och gjort ett arbete till skolan.. Vi var tvungna att gå runt där inne, ta kort, analysera, skriva, kolla lampor och grejer. Snacka om att folk glodde.. tur att det bara är typ 5 pers om dan där! haha

Efter konsum gick vi till salambo och tog en pizza, satt fint i kistan. Mår dock lite illa fast vi inte ens fick i oss en halv pizza tillsammans :p

Nu ska vi gå och möta Julia vid bussen sen ska vi plugga arslet av oss.. vi fick våra studentmössor idag, äntligen!

Pussciaaao



happyland

Jag kan inte sova. Jag vill ha sommar. Jag vill ha sol. Jag vill ha skor!




sweet

Den här snyggingen slank ner i min H&M beställning här om dagen.




Trött, tröttare, tröttast

Idag var det mer än halva klassen borta. Riktigt skönt faktiskt, då jag skulle kunna spy på nästan alla.. Jag höll på att somna på rättskunskapen så jag och Josefin bestämde oss för att åka hem till henne efter lunchen. Vi kom hem runt 1, halv 2.. Gosade ner oss i sängen och kollade på rallybrudar. Båda två somnade ganska duktigt och nu har jag precis vaknat medan Josefin ligger kvar och snusar.

Nu ska jag skriva en 10-minuters lång redovisning som ska vara klar imorgon. Wish me luck!



Måndag

Dagens humör: trött

Dagens mående: trött trött trött

Dagens borde: plugga

Dagens frisyr: uppsatt

Dagens klädsel: jeans & tröja

Dagens planer: skola, plugga

Dagens vill ha: sömn

Dagens längtan: helgen

Dagens fundering: hur jag ska orka med skolan

Dagens beroende: josefin

Dagens tråkigaste: skola

Dagens tidning: -

Dagens låt: Perfectly lonley - John Mayer





RSS 2.0