weekend update

Helluu! Jag lever fortfarande, tråkigt nog lyckas inte bloggen göra det lika bra..

För att jag ska känna mig lite bättre tänkte jag uppdatera lite om helgen..
I fredags blev det kräftkalas här på björkhagsvägen med massa fina vänner, det var riktigt trevligt måste jag säga. Lyckat as always ;) Det blev även en snabbvisit till kusinen som hade 20-årsfest.
I lördags åkte jag och Toni till Örebro för att titta på min kusin som var på fotbollscup där, det tog en jäkla tid att hitta dit dom spelade och när vi väl var framme var första halvlek tyvärr redan slut :p menmen, dom vann iaf med 3-1.. Efter matchen åkte vi med min morbror, hans fru och min kusin till kinamuren och åt.. smaskens! På kvällen åkte vi till Kholm där jag umgicks med Josefin en stund för att sedan cykla hem till Toni i regnet.
I dag vaknade jag som vanligt upp (alldeles för sent) bredvid min snutt.. Jag har varit helt död hela dagen, men det är ju faktiskt det vi har söndagar till! Vid 4 hade han match så då fick jag smita hem. Lite senare på kvällen kom mamma och pappa hem, har inte träffat dom på snart två veckor :)

Imorgon är det jag som är världens lyckligaste syster, det vill jag lova!

Det var nog allt! puss på er

hard work, work

Tjenixen!

Har inte så jätte mycket tid till bloggen nu för tiden... Förra veckan var jag på putte i parken med josefin, jessika och massa annat skönt folk, det var awesome förutom att det regnade dagarna i ända. Hoffmaestro och Melissa Horn var definitivt höjdpunkterna. Nu är jag hemma och förkyld som aldrig förr..

I går började jag jobba på Axelssons lager, rätt nice faktiskt. Förutom det har jag hängt med min baby hela dagarna. När jag kom hem i söndags hade han fixat med en grym middag till oss, och så fick jag en ros och en nalle av honom. så gulligt! <3

Efter jobbet imorgon ska jag åka till morfar och käka kräftor, får förhoppningsvis med mig Toni också. mys :)

Ska fixa mig nu och strax åka till plutten.
Så... nu har ni lite koll på mitt liv iaf ;) pusspuss!



RSS 2.0