SWEET



Det här är ganska najs när man ska på festival imorgon och är som en flottboll i huvet..

Anyhow.. PUTTE I PARKEN IMORGON!!

it hurts so bad.


ensam hemma

superensam. det suger.

hejdå.


Marieberg

Inget vidare väder idag så jag, mamma och min kusin, Linn, for till marieberg för lite shopping, inte alls fel! Jag som inte skulle köpa nåt hittade 4 tröjor, lite ringar och två hemliga grejer hihi, tack o lov för rea! :) fick också ett par skor av mamma för att jag är så himla bra! wiiiiiie. ska visa er imorgon :)

När vi var på lindex barnavdelning hittade jag något så gulligt att jag höll på att tuppa av!! Pyttepyttesmå "raybans" åt bebisar, fanns i svart och turkost.. så sjuuukt gulligt! Var tvungen att köpa dom, båda gick på 15 kr så det var läääätt värt det! shit alltsååå! Och innan hemfärd blev det årets första mjukglass, muums.

Imorgon ska jag och Linn tvätta min bil, välbehövligt! sen blir det kalas hos morbror och sen ska jag försöka hinna till Hanna och Jakobs "Guldbröllop" också hihi :)

Nu blir det tv med kusinen en stund sen läggdags.puss!

pusssss

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


me, my self and i


NellyREA

Nelly.com har typ väääääärsta rean nu och ja ba: åååååååååååååh shiiiiiiiiit. så kolla jag i plånboken och ett par flugor flög ut. buhu, en fet lön hade inte vart fel nu.. eller kanske min SKATTEÅTEBÄRING! vart sjutton är den när man behöver den? :(








.......och mycket, mycket, MYCKET mer!

söndag

Det här med att börja blogga oftare går ju riktigt bra alltså, men jag har ju faktiskt vädret att skylla.. vem orkar sitta inne vid datorn när det är sånt dunderväder?

Igår var det sommarfest hos Petra. Det var riktigt najs! Kul att träffa massa klassisar och annat folk man inte sett på länge :) Det blev en tidig kväll för mig och jag åkte hem till Toni redan vid halv 12.. Slog på en film som ingen av oss orkade kolla klart på. Idag har vi haft en riktig mysdag med picknick på ett berg vid vattnet. Var där i flera timmar och jag höll på att smälta bort av värmen.. När det börjades snacka vm åkte jag hem fort som attan, och nu har jag hamnat här för en gångs skull..

Imorgon åker jag och Jossie till Stockholm för att bli stylade och fotograferade, kommer bli grymt!

CIAO!



tuesday

Jag skaaaa komma med lite uppdatering snart.. vet bara inte vart jag ska hitta orken. Har fortfarande ett antal sovtimmar att ta igen från P&L och att sitta här och skriva ett långt inlägg är inte någon hög prioritet.. men snart så!

Just nu har jag iallafall lillkusin på besök och snart kommer baby också. Imorgon blir det föhoppningsvis djulö, om vädret tillåter.

Nu blire godis och film. pusss!



Backontrack

EY!

Det var defenitivt inte igår.. Har varit full rulle sen jag tog studenten och nu har jag precis kommit hem från en vecka på Peace & Love med några snyggbrudar..

När vi satt vid tältet en kväll kom Pelle förbi och sällskapade, han berättade att han brukade läsa min blogg och då slog det mig att jag faktiskt inte skrivit på en hel månad.. så nu tänker jag faktiskt bli lite aktiv igen.. snart iallafall :)

Hörs senare med massa update!



RSS 2.0