Stand-up

Jag, pappa och Sebbe var i Julita hos farmor och farfars gravar förut och tände ljus, det var jätte fint.. Fullt med ljus på hela kyrkogården:)
Efter det åkte vi till stan för att hämta min väska oså hos linda.. Hon var på bandy så vi var där och kollade en stund vi med. Katrineholm var bara liiite underlägsna. haha!

Ska snart åka och träffa Jossie och Fia.. Henke har ordnat med stand-up på hotellet så det ska vi kolla på. Kul!

Skriver väl säkert senare ikväll. Puss!


Home sweet home

Hemma igen.. Kryssningen var gryyym! fysjutton vad roligt jag har haft :D orkar inte berätta så mycket, men jag ska fixa lite bilder så ni får njuuuta lite av resan :D

Ikväll blir det stand-up på hotellet, jag mår dåligt, jag fick reda på en jävligt tråkig sak idag.. Jag är trött på mitt liv!

Nu ska jag äta sen ska vi åka till farfar och farmors gravar och tända ljus.

puss!

Nu är det nära

Sitter och målar naglarna & dunkar partymusik.. Är taggad som fan inför ikväll, det kommer bli grymt :D

Om sisådär två timmar kommer Jossie och hennes pappa och hämtar mig, han ska köra oss till stan där vi ska möta upp Linda och Lollo.. Kvart över 4 går tåget till huvudstaden, sen är det öööös! Om tiden bara kunde gå liiite fortare :)



Så här glada kommer vi vara ikväll... Minst!

Packad och klar, tror jag!

Sådär ja, nu tror jag att allt är nerpackat och biljetterna är utskrivna.. Har ungefär 17 outfits med mig till imorgon kväll. Det är fint!

Jag är taggad som faan, sova nu så det blir morgon fortfort :D


Garderobsfix

Försöker hitta något att ha med mig till kryssningen imorgon, det är inte lätt vill jag lova!
Köpte nya galgar när jag och mamma var på Ikea i lördags så håller på och fixar o donar lite i garderoben medan jag försöker komma på vad man kan ha på sig.. wish me luck!



Körkort nästa?

Idag vaknade jag tidigt och tog 11-bussen in till stan där jag mötte upp Josefin, blev en sväng på H&M. Josefin hittade en jättefin klänning till kryssningen och jag fick nöja mig med tre par strumpbyxor för 30 spänn, mer tillåter inte plånkan;)  

Halv 2 gick jag till sjögrens för en körlektion, det gick ruskigt dåligt idag.. Var inte alls med på noterna. Fick motorstopp två gånger, vilket jag aldrig fått när jag kört med skolan.. Misslyckat ,jovars! Menmen, jag fick boka halkan trots att jag är så misslyckad;) så 18/11 är det dags, om tre veckor idag... Jag är sjukt nervös redan!

Träffade Lina, Fia och Simone på stan och dom frågade om jag skulle med dom ut ikväll men känner inget sug riktigt.. Med tanke på att det blir fest tors-fred-lör den här helgen. Mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma också, inte för att jag lyssnar på dom;) men det får väl bli en hemmakväll iaf.

Nu ska jag plugga lite teori, som jag ligger mycketmycket långt efter i.. blä

puss!


Cruiiise

Snart smäller det bruuuuuudar! 
taggataggatagga:D



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

 bloglovin


Fröken Johansson bakar goda muffins

När vi kom hem igen vid halv fyra landade vi hos Lotten där det blev muffinsbak och kortspel. Vid halv 6 åkte jag, Linda och Sandra till Factory för att byta min jacka, det var ett hål i fickan på den.. Jag fick ingen ny men dom sydde igen hålet så jag hoppas att den håller nu! :)


Marieberg

Fröken Johansson ringde precis och frågade om jag ville följa med till Örebro.. Blev lite tveksam först med tanke på att detta är min enda oplanerade dag den här veckan. Men va sjutton, man vill ju inte ligga här och ruttna heller. Linda, Sandra och Lotten kommer och hämtar mig om en halvtimme så nu måste jag svida om och dra på mig lite smink snabbt.. Kul att man är pank som en kyrkråtta också, menmen! det kan nog bli trevligt:)

puss!


I'm back

Ny blogg och nya konstigheter..

Känner att jag behöver en liten förändring så nu lägger jag ner blogspot och flyttar hit istället :)

Det blev en impulsresa till Oxelösund igår, jag och Jossie satt på Factory Outlets VIP-kväll när vi plötsligt fick för oss att dra dit. Jossies mamma kom och hämtade oss vid kvart i 8, snabbt som fan bytte vi om och sprang iväg till bussen som gick kvart över 8. Åkte hem till hennes pappa där vi fixade oss, kvart i 10 kom Linda och Evelina och hämtade oss, kutade in på McDonald's sen bar det iväg till Nyköping... Klockan 12 var vi framme i Oxelösund. Nu är det konstaterat att vi är totalt jävla dumma i huvet!

Om en sisådär en kvart ska vi iväg till Åby för att fira min morbror och jag sitter här i morgonrock och med en handduk i håret.. Dags att dra sig kanske?


Kryssning på torsdag och jag längtar som en jävla galning, kommer bli grymt! :D
puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0