saturday dec 18

Här har man inte varit på länge.. Blev lite smått chockad när jag loggade in då jag hade fått 5 kommentarer på ett inlägg, brukar typ aldrig få några annars.. Det var väl mest skit, men jag blev glad ändå! :)

Idag var jag uppe med tuppen (halv 7!!!), sov hos Toni som just nu sitter på Skavsta och väntar på ett flyg som ska ta honom till Italien. sweet!.. Funderar på hur jag ska orka med denna dag eftersom jag gick upp så tidigt och inte har tid för någon power nap! :p Snart ska jag och mamma (pappa också säkert) till min ena morbror och kusiner och lämna julklappar eftersom vi inte ses på julafton, där blir det garanterat fullt med bus! Efter det ska jag hem till Moa där det är middag och party ikväll.. ska hjälpa henne med maten. Sen blir det som sagt party, och det med snygga bruds.. PJU, hålla sig vaken piller någon? :)

anywho, smell you later.
PUSS!


JULSTÄDNING

FÖRE






EFTER






monday dec 6

Long time, no see.

Tyvärr är jag ju mer inaktiv än aktiv när det gäller det här med att blogga, men det får ni helt enkelt ta och leva med :)

Lite har det nog hänt i mitt liv sen jag skrev sist...
Jag har hjälpt Josefin att flytta från Vingåker till Katrineholm (längtar som en tok efter att få se resultatet!)... Jag har bakat, pepparkakor och chokladbiskvier (som blev mindre fina, men mer goda) hihi... Jag har varit i Axelssonsbutiken och provjobbat någon timme, fått lite tider fram till jul... Jag har jobbat på lagret... Jag har kikat in i Lindas nya lya som var väldigt cute!... Jag har myst med min pojke... Jag har köpt såna där skor som trimmar rumpan och låren (Jossie, du ska aldrig mer få säga ett elakt ord om min rumpa! ;))... Jag har lagat massa tacos till familjen... Jag har myst med min pojke... Jag har varit på mysig middag hos pojkens mormor... Sen har jag myst lite med min pojke!

Nu ska jag sätta igång med ett litet projekt.. Återkommer senare!

Puss

wednesday dec 1

Tudiluuu!

Saknat mig förstår jag :)
Mitt internet har inte funkat på ett tag och jag har haft rätt fullt upp eller haft annat för mig så har knappt suttit vid datorn på flera dagar, ganska skönt faktiskt!

Idag ringde chiiifen mig och ville att jag skulle jobba idag och imorgon och det är väl klart att jag vill! Hon sa berättade också att Axelssons butiken i stan söker en extraarbetare och hon hade rekomenderat mig till dom, så fucking greaaat! Så imorgon ska jag kila dit på en liten arbetsintervju! WOHOO

Nu ska jag sova, har hjälpt Josefin att flytta hela eftermiddagen, ganska så trött!
Puss

RSS 2.0