yours are the sweetest eyes i've ever seen


- i love you

monday apr 4

Men så mysigt! Ett helt år med min lilla älskling, vad fint =)

Nu ska jag ta mig ut på en promenad sen blir det städning i trädgården!
Puss



sunday apr 3

Trevligt att det är så många som tittar in varje dag fast jag suger på att skriva!

Den här veckan har jag inte haft någon som helst lust att blogga så jag har avstått från det i högsta grad som ni kanske märkt =)

Sist jag skrev var jag på väg till Örebro för 20-års fest. Det var riktigt jävla roligt måste jag säga! Tusen tack till Ellinor som fixat med allt så bra!
Den här veckan började med att jag följde med Toni till örebro mån-ons och i torsdags ringde min morbror och frågade om jag ville komma över och vara barnvakt åt mina kusiner så då åkte jag till dom. Dagen slutade även med att jag och dom två skruttorna sov över hos morfar! I fredags åkte jag hem till pojken och umgicks med honom, han skulle jobba på kvällen så då jag fick fara hemåt, galet lugn fredagskväll! Och igår åkte jag, mamma och pappa in till stan för att kolla på min kusin som hade handbollscup i duveholm. Det var skoj att kolla på faktiskt, fast dom är så små (10 år).. Jag önskar att jag också håll på med sporter när jag var liten och höll på med det fortfarande för det skulle vara döööööskoj! hihi

Imorgon har mamma gett mig uppdraget att "vårstäda" trädgården, klippa bort massa fula blad och grejer hit och dit. Så jag inte blir helt sysslolös.. Dessutom ska jag träna på kvällen =)

Normala folk sover väl vid den här tiden men sova är precis vad jag ägnat denna söndag åt så jag är inte ett dugg trött.. ska nog fixa massa ny musik att proppa in i mobilen. lots of fun!
PUSS


två busfior som spelar "ishockey" =)


sture som njuter av vårsolen! ;


vårtecken!



RSS 2.0