thursday nov 25

Hej raringar!

Sitter hemma hos familjen Duras och väntar på mat som Toni fixar. Smaskens!

Igår kom Tessan till mig, vi fixade tacos, kollade på TV, åt godis, spelade buzz och tjejsnackade! Senare på kvällen kom Hanna förbi. När hon åkt hem åkte jag och Tessan in till stan för att kolla när Toni spelade korpen, efter det åkte vi till donken och käkade sen körde jag hem Tessan och åkte hem till Toni. MYSDAG!

Idag har jag rensat och städat grabbens garderober, VÄLBEHÖVLIGT! Gud så dammigt det var, hihi.. När jag var klar stack vi iväg till Ica Maxi och köpte mat.. Jag hittade ett buzz-spel som jag fick av Toni för jag hade städat så fint :)

Nu ska jag hjälpa plutten lite =)

PUSS!

Lanvin for H&M

Lanvins samarbete med H&M släpps i utvalda butiker och online idag.. MÄRKS ELLER? Blaah



tuesday nov 23

God morgon sötnosar!

Idag är jag äntligen uppe med tuppen, trots att jag inte kunde sova förrän klockan 4 inatt! Har börjat kolla på Cougar Town. Vet, lite efter men jag suger på att följa serier på TV. Åh guuuud vad jag gillar det! Courtney Cox är så mycket bättre nu än i Vänner! Släng dig i väggen, Monica ;)

Anyhow.. Jag hoppas på att få åka till IKEA idag, men vi får se hur det blir med den saken.. Ska iallafall träffa världens bästa Josefin på eftermiddagen och det ska bli hur kul som helst!


monday nov 22

Tjingeling!

Lördagen blev inte alls som jag tänkt mig, vänner hoppade av en efter en men jag lyckades få tag på en liten Fialott som var sugen på att umgås. Det var typ 100 år sen vi träffades, bara hon och jag. Det blev vin, kex, ost och vindruvor i hennes finfina lägenhet som jag innan inte besökt än. Riktigt trevligt och kul!

Igår satte vinflaskan sina spår och jag rörde mig inte många meter. Var hemma hos pojkvännen och latade mig hela dagen, förutom en stund på kvällen då vi tog oss ut i snöovädret med hans doggie. Och det har satt sina spår idag! Haha fyfan vad det känns i rumpan! snacka om att jag måste börja träna igen :p

Nu ska jag rensa min stationära så jag kan kasta ner den på kontoret sen. Ska bli så skönt att bli av med den!

Puss!

saturday nov 20

Godmorgon!

typ.. Jag tänkte vara duktig och ställa klockan på 9 idag eftersom jag gått upp så sent de senaste dagarna, men så var det ju så att klockan jag ställde var inställd på att bara ringa på vardagar!! Så jag vaknade klockan 11 istället. crap!

Har inga större planer för dagen, förhoppningsvis får jag träffa några av mina pinglor. Jag är sugen på en utgång också! Det blir nog att åka till pojken och så får jag se vart dagen tar vägen helt enkelt!

Allra helst skulle jag vilja kasta ut min dator som bara står och tar plats, åka till IKEA och köpa en bokhylla att ställa där istället och pyssla med det idag. Jag känner mig pysslig.. kanske blir en tripp imorgon, skulle vara mysigt!

Lite planer på att åka till Ullared snart har börjat smidas.. Den här gången med ett gäng vänner! Var ju just där men nu för tiden träffar man brudarna allt för sällan så det gäller att ta varje chans man får! Tror det kan bli mysigt med en liten tripp =)

Dags att lyfta röva ur sängen och göra nåt vettigt.. puss!


friday nov 19

den här dagen vad ju mindre bra. jatack!


allting har förändrats


thursday nov 18

Tjolahopp!

Tidigt imorse tog jag och Tonkan bilen till Örebro, vi var framme vid 9 och han stack till skolan nästan direkt. Jag har sovit som en skit de senaste dagarna (nästan inte alls) men nu lyckades jag sova en stund. Somnade vid tio och sov enda till klockan ett. SKÖNT!

Har inte fått jobbat på ett tag nu och börjat fundera mer och mer vad sjutton jag ska göra med mitt liv.. Måste ju verkligen hitta ett jobb snart... orkar inteeee! Men jag antar att man inte kan ligga i sängen och mysa hela dagarna :p

Hoppas min pöjk kommer hem snart för det börjar bli lite tråkigt här! hihi
pusss

wednesday nov 17

Hej på er!

Som ni kanske märkt har jag tagit bort min vanliga design... för att den var FUL och jag har tröttnat på den så enoooormt! Jag är ju inte en av dom som kan göra en snygg design därför vet jag inte när det kommer bli någon ändring igen.. återstår att se helt enkelt :)

Jag vaknade på tok för sent i dag, och nu måste jag sätta igång och städa mitt rum för det ser ut som en tornado har åkt igenom här.. fysjutton! Min baby kommer iallafall hit sen och det är jag väldigt glad för, det behöver jag verkligen!

Nu blir det på med städarutrustningen. wish me luck! pösss

always

Har länge funderat på att göra en tatuering till minne av mormor. efter dagens händelse (som jag inte tänker ta upp i bloggen) har jag börjat fundera på det ännu mer..

Det är så himla svårt att hitta motiv men jag tror att jag har bestämt mig! Det blir nog liknande bilden nedan. Mormor älskade Elvis så vad passar inte bättre än en av hans låttitlar?

Sen var det ju bara vart den ska sitta, vilket jag inte har en aning om. Handleden är ju snyggt, men tyvärr lite för synligt... hm


KOM VAR MIG NÄRA FAST DU INTE ÄR HÄR.



- tänk på mig vart du än är. jag kan känna att i luften där finns du. den som jag andas just nu

SÖNDAG

Jag är så bra på att blogga, visst!..

Fick något tokryck för några dagar sen och började riva runt i min garderob.. Har gjort om, sorterat och slängt en jävla massa och det känns riktigt skönt! Har också sytt lite kläder som var trasiga eller bara behövdes sy om. Duktig!.. Förutom att det står lite skit på golvet som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av är jag relativt klar nu :p

I fredags var det en lugn kväll, pojken var här och myste och vi knoppade ganska tidigt eftersom jag och mamma skulle upp och åka till ullared klockan 4! Men trots att det var mitt i natten var det inte så jobbigt att gå upp, med tanke på vad vi skulle göra! =) hihi

Vi skjutsade hem Toni sen åkte vi till bussen som gick klockan 5, runt halv 10 var vi framme och en timma senare var vi inne i shoppinghimlen, haha! Kvart i 3 var vi klara och ställde oss i kön där vi fick stå i 45 min.. 2600 kr handlade jag loss för plus att jag köpte ett par shepherd tofflor i en skoaffär utanför och en fotoskrivare på netonnet lagershop =) Väldigt nöjd med dagen och mina köp!

Vi kom hem vid 10 och runt 12 körde jag in Julia och hennes kompisar till stan sen åkte jag hem till baby!

Idag, när jag kommit hem från Toni åkte jag till Joans och köpte mat till mig, pappa och mamma sen in på ica och köpte lite fika, det är ju trots allt fars dag! :) Pappa fick en parfym och duschtvål också, hihi!





bloglovin'

bloglovin

farmorfarfar




Love u!

fyra

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Housewives
2. One Tree Hill
3. Pensionärsjävlar!
4. No more

 

4 saker jag gjort idag:
1. Städat babys lägenhet
2. Åkt från Örebro till Vingåker
3. Myst med baby
4. Spelat Sims!

 

4 saker jag längtar efter:
1. Sol och värme
2. Min baby
3. Ett jobb
4. Julen, faktiskt!

 

4 saker på önskelistan:
1. En resa till ett varmt ställe!
2. Ett fast jobb
3. Massa pengar
4. Massa kärlek

 


monroe

Jag beställde lite böcker från cdon för några dagar sedan. Hämtade ut dom idag!


Två böcker om min älskling, Marylin. 189:- & 219:- och Sofi Fahrmans bok Elsas mode, 39:-
Marilyn-boken till höger (fragments) verkar riktigt spännande.
Den innehåller dikter, noteringar och brev från henne, kul!


Har också fått en liten present av mammas moster.
Två fina magneter med Marilyn, sååå gulligt!

hello!

Har hängt hos boyfriend i Örebro sen i måndags. Vi har inte gjort någonting speciellt, bara myst med varandra, som vi är bäst på! hihi :) Igår for vi in till staden och sprang vi runt i snöovädret en stund sen åt vi på ett pastaställe, gott.. och mysigt såklart!

Nu ska jag spela Siiiiims, Toni har fixat ett expansion till mig, superkul! :)

Pussciaao!

MORMOR


Idag är det den 5 november. För 65 år sedan den 5 november föddes min mormor. Min finafina mormor. Det är fan inte rättvist. Att inte ens få fira sin 65-års dag. Fan inte rättvist.

Jag försöker vara stark. För det mesta går det bra. Men ibland vill jag bara lägga mig ner och skrika av all smärta och saknad. Fyfan vad jag saknar dig.

Min finafinafinafina! <3

YO!

Det var inte igår minsann...

Jag har sådan himla jätte olust att blogga nu för tiden.. men nu så här på natten när man har 0 saker att göra passar jag på att skriva några rader, för ni får ju inte tro att jag glömt bort er!
Jag och mamma var precis och hämtade pappa i k-town och nu är jag pigg och kan inte sova.. gubbfan har varit i Stockholm och kollat på We Will Rock You, och så har han ätit världens (dyraste) middag. helt gratis! alltihop! avundsjuk? jag? nono

Wellwell.. Jag såg världens mest underbara film igår! de dimhöljda bergens gorillor, dra mig baklänges vad fin den är! Jag trodde inte att jag skulle bli så känslig för ett gäng gorillor..

Imorgon är det fredag och då kommer min baby hit. Brorsan är hos flickvännen och pappa ska ut och roa sig så det är bara jag, mami och Toni hemma och jag tänker laga middag åt dom! hihi

HEJDÅ!

RSS 2.0