Torsdag

Sry.. jag orkar inte skriva nåt, tänkte bara säga att jag lever. ifall ni undrar :)

Tisdag

Idag har vi varit på Duveholm på trafiksäkerhetskurs hela eftermiddagen. Dom sa inte mycket man inte redan visste, inget alls faktiskt.. med tanke på hur många gånger man redan varit på sånt strunt :P

Halv 4 tog jag bussen till stan och drog till körskolan med Emelie. Gick inge vidare.. har fastnat på fas C, usch! Jag kom hem för ungefär en halvtimma sen. Träffade Sara en stund, som precis kommit hem från Sälen där hon jobbat ett bra jäkla tag! trevligttrevligt

När jag klev innanför dörren såg jag att jag äntligen fått hem mina studentskor, dom är helt underbara! mycketmycket snyggare i verkligheten än på bilderna! Visar en bild sen för nu ska jag ta cykeln till träningen. det ni!

update: oops, cykeln får nog stå kvar hemma.... det regnar liiiiiiiiiiiiiiiite

Måndag

Måndag igen och första hela skolveckan på sju veckor.. känns som att den kommer gå riktigt segt..
Vi fick äntligen tummarna ur och satte igång med våran studentkalender idag, måste säga att den kommer bli för jävla grym! Efter mycket om och men kom vi överrens hur själva kalendern skulle bli, helt sjukt att vi lyckades utan ett enda slagsmål, haha ;) Jag och Petra gnuggade geniknölarna bra länge innan vi fick det att stämma med alla datum och månader, sen var det bara att sätta igång. Våran kalender kommer lätt bli snyggast på skolan, det kan jag lova!





roligare än så här blir det inte idag...

Är du kär? Ja!
Är du en sportfåne? haha....
Är du röksugen? Nej
Är du rik? Sjukt tät
Är du fattig? TÄT
Är du trött? Nej
Är du shoppingsugen? Always
Är du töntig? Som fan
Är du ressugen? Jaa
Är du festivalsugen? JA
Är du alkholsugen? Alltiiid
Bästa åldern? 18.. har inte upplevt så många faktiskt
Bästa tidningen? Veckorevyn
Hur sminkar du dig? Foundation, puder, mascara
Hur många timmar sov du inatt? Har inte räknat
Vilken film såg du senast? Nån på tv, vet inte vad den heter
Vilken internetsida besökte du senast? blogg
Vad gjorde du i förrgår? Var med baby
Vad har du gjort idag? Inte ett skit
Vad ska du göra idag? Sova
Vilket land besökte du senast? Grekland
Vad såg du senast på tv? Cougar Town
Senaste köp? Svarta tygskor
Vad har du för skor? Går nog fortare att skriva vad jag inte har för skor..
Vad har du på dig nu? Shorts och linne
Vilken musik har du lyssnat på idag? Radio, i bilen
Är du vegetarian? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej
Vad heter dina kusiner? Oskar, Viktor, Ebba, Linn, Henrik, Emma, Elsa
Vad drack du senast? Saft
Gillar du att laga mat? Ibland
När sjöng du senast? Förut
Håller du det städat? Nej
Vad gör dig lycklig? Min pojke. hihi

Lördag - Linköping

Tjing!

Ikväll ska jag och några brudar dra till Linköping för att kolla på en musikal som Sara är med i. Om 30 min ska jag till bussen mot stan och hem till Tessan och jag har inte fixat mig ett dugg, som vanligt när man ska iväg ;)

Nu måste jag skynda mig. Vi hörs!  puss

Fredagsmys

Idag hade vi skrivdelen på nationella i Svenska B. Det tog typ 2½ timma och jag fick ihop 1½ sida, kanske inte överdrivet mycket men jag känner mig nöjd ändå. Jävligt skönt att ha allt gjort! Efter provet gick jag, Linda och Malin hem till Linda för att fixa halsbanden och armbanden som lugna rum beställt, så på måndag ska vi lämna dom och få lite klirr i kassan! :)

Jag har precis beställt mina studentskor, har kollat på dom här hur länge som helst och nu bestämde jag mig för att köpa dom. Jag tycker att dom är sjukt snygga. Hoppas bara att dom sitter som dom ska!


Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Vampire Diaries sen kommer min baby hit och myser :)
PUSS!

bästavän



I LOVE YOU LIKE THE STARS ABOVE, I'LL LOVE YOU 'TIL I DIE

Onsdag

Idag var det sista dagen på axelssons... vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt, just nu vill jag verkligen inte tillbaka till skolan och klassen iallafall. Som tack för att jag slavat hos dom fick jag välja vad jag ville för högst 399:- kan inte säga att det var speciellt lätt, men jag hittade tillslut en vårjacka och en tröja! :)

Mamma kom hem idag, äntligen!! Hon har suttit på en buss från klockan sju i måndags morse till tre idag, stackarn.. men nu är hon hemma och det är jag riktigt glad för! Hon landade i Norrköping så morfar skjutsade hem henne och det blev pizza till middag tillsammans med honom, mums! 

Nu ska jag kolla på kommisarie winter, andra avenyn och true blood.. puss på svt och onsdagar!





mamma köpte en liten polare att ha på bussen, som jag snodde av henne. döskön! hihiih

louboutin

ge mig. snällasnällasnälla någon!



AWESOME

Orkar inte skriva nåt men jag tänkte bara säga att jag lever..

Studentkryssningen var AWESOME!
Jag har fixat sommarjobb idag, AWESOME!
Snart kommer Ludwig till mig, AWESOME!

pussss

Igår..

Efter skolan igår kilade jag och Linda som sagt ner till lugna rum för att visa upp våra armband, de beställde 6 halsband och 10 armband. Så jäkla nice! Strax efter två träffade vi Tessan och Hanna x2 för en fika på Coffee & Lounge. Riktigt mysigt! Vid fyra skiljdes vi åt och jag gick hem till Toni :)






Förresten... mamma som skulle komma hem ikväll, sitter fast i Portugal. Tidigast måndag kommer dom komma hem :( jävlavulkanjävel


IKVÄLL SMÄLLER DET!



Fyfan vad kul det ska bliiiii!!!!

FREDAG

Hej!
Linda blev så ledsen att jag inte uppdaterade igår så jag skriver ett inlägg nu, för hennes skull ;) 

Snön föll som bara den när jag slog upp ögonen imorse, skittråkigt! Men nu har det iallafall ordnat upp sig.. Alla lektioner idag har varit helt värdelösa och jag har inte fått någonting gjort. Nu har vi projektarbete och snart ska jag och Linda till ett företag, som har köpt armband av oss förut, och prata lite med dom. Förhoppningsvis vill dom köpa fler! Vi har ju en hel del kvar att sälja..

Det är alldeles för många i klassen som blivit sjuka.. så jävla tråkigt! Studentkryssning imorgon ju!!
Dags att kila! pussss



Miss sunshine

Hej!

Har precis kommit hem från slavarbetet.. nu ska jag sätta mig i solen med en skål vaniljyoghurt och nya veckorevyn som jag fann i brevlådan idag.. Livet är bra härligt ibland!



tänkte bara säga att...

jag saknar min mamma
och jag saknar min baby!




puss och godnatt

gymmet nästa?

Gjorde nåt grejs på facebook, där man kan se hur man ser ut när man blir äldre... Jag kommer tydligen se ut som en fet padda! tack så mycket :D hahahah


nu


om 10 år?

Tisdag

Idag fick vi in över FYRATUSEN!! brallor på axelssons.. Det är sjutton det värsta att hålla på med, tungt och otympligt. uschusch.. Trots det gick dagen ganska fort, men det känns sådär att hälften av brallorna fortfarande finns kvar imorgon :p

Jag kom hem för ungefär en timme sen och har legat ute på balkongen sedan dess, galet skönt! Jag har skrivit massor på min redovisning till torsdag så snart är det klart! Känns bra att ha gjort det mesta nu, när jag vanligtvis brukar skjuta upp allt till dagen innan det ska vara klart..

Nu börjar det bli lite småkyligt att ligga här ute i shorts och linne så nu tänker jag ta en promenad :)
PUSS!



Måndag

Hej!
Idag var vi lediga och det uppskattades verkligen! Ludwig joinade mig och vattenpipan i solskenet förut, lite senare kom Hanna också.. Då blev det wii-spel så in i bomben! När Hanna åkte hem, vid sju nångång tände jag och Ludwig grillen för första gången i år. Galet gott! Nu har han precis åkt hem så nu tänker jag skriva klart min muntliga redovisning till svenskan som vi har nationella på på torsdag!

Pussss





Ludwig ville skryta lite om sina poäng... pff


Söndagsmys

Nu har jag bockat av en hel del på min plugglista och det ska jag fira med en påse chips, lite popcorn, en vattenpipa och två riktigt bra vänner!

Puss som fan

Söndag

...igen, och idag SKA jag verkligen plugga! Skönt att man är ledig imorgon också så att man kan vila upp sig då :)

Igår var riktigt najs faktiskt. Jag åkte till Jossie vid 8, där vi fixade oss och taggade inför kvällen. 21.43 kom vi utanför dörren och fick springa till bussen som gick 21.47.. Kan tänka mig att det såg riktigt roligt ut med tanke på vad vi hade på fötterna, Jossie var jävligt snygg iallafall.

Vi hamnade på förfest hos Johanna till elva ungefär då vi drog vidare på en födelsedagsfest vid SKF. Jag och Sara drog där ifrån ganska snabbt, först hem till henne och sen ner på krogen. Det blev inget Picasso som planerat, utan San Marino där jag lyckades få med mig Sara och Johan på lite karaoke, som vanligt när man fått i sig för mycket.. haha! Kvällen slutade med mysiga kyssar och fjärilar i magen.

Nu ska jag, som sagt, plugga! PUSS

Äntligen hemma!

Yexbox.. Det känns som att jag inte sovit på typ en vecka, mina ögon slår i ihop vilken sekund som helst men jag vill ändå inte gå och lägga mig och sova bort hela dagen (kvällen).. Senare ikväll ser det ut att bli Picasso, tror jag? Får se om någon av mina vänner tänker uppdatera mig på den fronten nångång...

Jag hittade klänningen förresten, i rätt storlek och den är så jääävla snygg! Tack papi

Ja, det var väl allt. Puss!

Stockholm

Jag har hittat min studentklänning!!! Var den finns tänker jag inte säga.. Jag testade en 38:a som var för stor och ingen 36:a fanns så nu är jag och pappa på jakt efter en 36:a. wish me luck!

Jag satt och käkade frukost bredvid Charlotte Perelli på arlanda förut. hihihihihihihiih


God, väldigt tidig, morgon!

Nu sitter jag i bilen på väg mot Stockholm, det regnar och är skitkallt.. Jag som hoppats på sol och värme, förhoppningsvis ordnar det upp sig lite senare. Jag tänkte gör ett försök att plugga nu faktiskt, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken ;)

AAAAH, vi körde nästan precis på ett rådjur. Fan vad läskigt det var! hahahahhhah 


typ såhär såg vi (och rådjuret) ut nyss!


färdkost!

HEJDÅ

Fredagsmys

Min baby kom hit förut och räddade mig från allt plugg så istället blev det en skål med godis framför tvn, mycket bättre och mycket mysigt! hihi. Han har match tidigt imorgon så han åkte precis hem och mami och papi la sig precis så nu sitter jag här helt ensam och kollar på Austin Powers, haha.. Kanske skulle gå och lägga mig jag också, med tanke på att jag förmodligen ska åka till Stockholm imorgon redan klockan halv sju. Pappa ska skjutsa mamma till arlanda och jag får den stora äran att följa med som sällskap. 

Det var väl allt för mig för ikväll
Puss och godnatt!



Pluggfredag

Jovars. Nu är det dags att kliva ur sängen och gräva ner sig i alla jävla skolböcker! jag ska läsa ut en hel bok och skriva en krönika om den, jag ska skriva en novell, jag ska skriva en sammanställning av två texter, jag ska skriva en muntlig redovisning till nationella i svenska, jag ska skriva en uppsats om islam, jag ska... ah, vi hörs om några år!

Imorgon åker min mami till Portugal där det är över 20 grader varmt och stekande sol (inte ett dugg avis!) så ikväll ska jag vara hemma och mysa med henne. puss




Torsdag

Man kan ju fråga sig vad sjutton jag gör uppe nu... Någon trötthet finns inte hos fröken, varken i huvudet eller kroppen..

Harrys igår var helt ok, jag är dock jävligt glad att jag drog dit innan tio och slapp betala inträdet på 50 spänn.. det hade det INTE varit värt.. Sara stod för förfesten och det var sjukt kul, inte helt oväntat med tanke på att världens bästa brudar fanns med på den! Jag och Jossie fick skjuts hem av Hanna runt två, vi gjorde ett försök att kolla på senaste avsnittet av andra avenyn men efter att ha hört Jossies snarkningar ett bra tag tänkte jag att det var lika bra att tacka för mig också..

Uppstigningen idag skedde vid halv ett-snåret.. halv fem kom mamma och hämtade mig och då gjorde jag ordning ett bad som jag göttade mig i, i några timmar. Nu har jag legat i sängen sen klockan tio och jag är fortfarande lika pigg nu som jag var då.. Jag ska kolla på dagens avsnitt av vampire diaries och försöka bli något tröttare!

puss på er. och puss som fan på ian. mums



Onsdag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Antar att jag har gått och blivit lite tofflig, hihi.. men jag gillar det!

Ikväll blir det Harrys med mina pinglor som är extremt saknade!
PUSS




Söndag

Mamma och pappa har försökt få upp mig i sisådär två timmar. Det var inte det lättaste, men nu är jag vaken iaf! Om vi bara lyckas få upp min bror någon gång också så ska vi fara iväg till morfar. Tror faktiskt att jag blir chauffören idag. Känns som att det är dags att ta itu med det där jädrans kortet!

Nu ska jag gå och hoppa lite på min bror!
pusss

för vi dansar med vapen, utgång är framgång


it's like that and that's the way it is

Jag skrev precis ett inlägg.. min mac (som förövrigt "aldrig hänger sig") hängde sig och jag fick starta om skiten.. så nu är inlägget borta och jag orkar inte skriva ett till, lika långt.

I torsdags blev det Harrys med förstöt hos Linda med massa schyssta brudar. lyckat!
Igår var det en mindre lyckad 18-års fest ute i forssjö. Som vi tröttnade ganska fort på och begav oss till krogen istället.
Idag är det påsk, strålande sol och +12 grader! UNDERBART

pusss


I TORSDAGS


sol, sol, strålande sol

Har precis sovit några timmar, så nu är jag fit for fight för ikväll! Och vad var det som tittade fram när man slog upp ögonen om inte solen! Hade nästan tappat hoppet om den där saken, men se på fan. han finns faktiskt!





Torsdag - lov!

Äntligen har man fått lov! Ett riktigt långt dessutom :D Jag hade bara affärsresor idag, redovisade ett arbete som jag gjort med en klasskompis, sen lyssnade vi på några till sen fick vi gå! Jag pratade med Gitte efteråt och hon sa att hon pratat med lagerchefen där jag har praktik och hon hade sagt att dom vill att jag ska sommarjobba hos dom, så jävla glad blev jag! Slipper jag sitta i den där jädra konsumkassan i sommar igen, bara knalla runt på lagret och softa istället! 

Nu sitter jag på bussen hem, halva klassen har muntliga nationella i svenska B, jag var inte en av dom så det blev en kort dag! Jag, Julia, Linda och Petra tog en sväng på stan förut, jag hittade en kjol, en klänning och lite smink på H&M! Kjolen har jag förmodligen ikväll och klänningen sparar jag till studentkryssningen, TVÅ VECKOR KVAR!


NU HAR VI PÅSKLOV OCH DET SKA FIRAS SOM FAN PÅ HARRYS IKVÄLL!!!!

PUSS

MY HEART BELONGS TO YOU


RSS 2.0