jag önskar mig....





TACK!

MONDAY EVENING

Idag har jag varit i stan och träffat mina pinglor! Det var riktigt skoj, det blir ju inte att man ser alla så ofta nu när skolan är slut å grejer. Därför uppskattar jag verkligen varje stund vi är med varandra!

Först mötte jag upp Tessan på Scorett i Vingåker, hon skulle fixa lite papper och så där.. Sen åkte vi in till stan och träffade Lina, Jossie, Hanna och Petra för en fika på hembagarns och efter det en vända på stan. Blev inte mycket shopping eftersom vi planerat en resa till mariberg på onsdag. Men jag hittade ett par skor inne på scorett som jag absoluuuuuut inte kunde motstå! Dummadumma mig!

Imorgon blir det tandläkaren och på kvällen var det tänkt att gå på stand-up på bion men klantig som man är så har man ju glömt/inte hunnit köpa biljetter. FAN!



dom bara skreeeeeeek mitt namn! kunde inte lämna dom kvar i butiken. hihi

SÖNDAG

Är hemma i lilla Vingåker igen efter att ha spenderat hela helgen hos pojken. Han blev ju 20 år igår så det blev kalas med god mat och massa tårta och mumsigt! Riktigt mysigt! På kvällen åkte vi och hyrde film och köpte lite snacks. Det blev Kick-ass, har velat sett den så länge... men vilken besvikelse!!! Har fått för mig att den ska vara asrolig, men det var den ju knappast, helt annorlunda mot jag tänkt mig. Typisk störd amerikansk film.. Tjejen var grym dock! ;)

I fredags tog mamma och pappa med mig och Toni till Riva för att dom ville fira honom, det blev oxfilé och potatisgratäng, jättegott! Efter det åkte vi hem till Toni och fikade med hans föräldrar också. Senare åkte jag och Toni till Felicia som hade ett awesome 18-årskalas. Jag hade riktigt skojsigt och jag tackar för det, Fälly!

Nu har jag legat i soffan och kollat på alla one tree hill-avsnitt som jag missat, fyfan vad jag grinat! Bara så sjukt sorligt helatiden, man mår riktigt dåligt! Men det är ju så galet bra, längtar till nästa avsnitt kommer!

bye for now




Hej på er!

Sitter och kollar på idol nu.. har inte kollat så jättemycket då jag inte varit speciellt intresserad och varför jag kollar nu vet jag absolut inte, det som är nu är ju lätt det tråkigaste under hela idol! Ska bli spännande att se de sista programmen och finalen, det tycker jag är roligast :)

Idag var det jobb igen, och imorgon är det över.. siiista dagen på lagret, ska bli skönt men samtidigt lite tråkigt. Lönen kommer ju imorgon också, väldigt efterlängtat! Så efter jobbet ska jag ner på stan och köpa present till pöjken som blir hela 20 år på lördag, hihi! Helgen kommer bestå av en massa kalas, imorgon hos Felicia som blir 18 barriiisar och på lördag hemma hos Toni. Ska bli så skoj!

Snart är det jag som är 19 år också, guuud vad jag längtar! Vilken ålder! ;)

PUSS PÅ ER!




Lätt det bästa som någonsin visats på tv! hahahahaa jag garvar ihjäl mig!!!!!!!!

DU ÄR MITT ALLT


GOT MY SWAG IN A BAG


TOPSHOP


music




- brand new

puss!


- ge mig


Jag suger...

på att blogga! fytusan..

Känns som att dagarna bara flyger förbi nu när jag jobbar och har fullt upp hela dagrna. Hinner aldrig sätta mig ner i lugn och och bara vara för mig själv, men nu tänker jag ta mig den tiden, en liten stund iallafall.. Jag har precis kommit hem från en visit i Örebro hos världens bästa pojkvän! Åkte dit direkt efter jobbet och vi har bara myst hela kvällen. gillas skarpt!

I helgen kom mammas kusin, hennes man och mina sysslingar hit. Sebbe och hans flickvän har också varit här så man kan minst sagt säga att det varit fullt hus här hemma! I fredags blev det mumsig mat och prat och skratt. Det blev en tidig kväll och skaplig uppstigning dagen efter för att åka till Norrköping och shoppa med syssling Sara och Sebbes tjej, Sabina. Mycketmycket trevligt! Jag hittade en skinnjacka, en skjorta, en tshirt och lite smått.. Alltid lika kul med shopping! På kvällen blev det en mysig middag igen och senare åkte jag in till stan för att umgås lite med Toni och hans polare, det blev ingen lång stund där för de bestämde sig för att dra på fest och då gick jag och Toni hem! Igår gjorde jag min absoluta favoritsyssla, att umgås med pojken! En vanlig slapp-förbereda sig för jobb-söndag :)

Det är sista veckan jag jobbar nu och ångesten byggs upp mer och mer för varje dag.. vad sjutton händer sen? Jag har ingenting att göra och har inte ansträngt mig ett dugg för att ha det heller. Men det känns riktigt skönt faktiskt! Ett jobb är ju verkligen aldrig fel för pengar behövs alltid, men det ska bli nice att få en liten semester!

Nu ska jag knoppa, imorgon står jobb och träning på schemat! puss på er

lördagspyssel




FREDAGSMYS

Halloj!

Eftersom jag inte har haft tid att skriva nåt under veckan har jag lagt upp lite bilder på vad som hänt istället, titta och njut ;) hihi

Igår var det min och Tonis 5-månaders dag så efter jobbet åkte jag och köpte lite gott till kvällen sen hämtade jag honom och vi åkte hem till mig. Jag lagade fläskfilé med pommes och sallad, det blev smaskens! Senare kollade vi på film och gottade oss med massa snacks, en riktigtriktigt mysig fredagskväll!

Vid tio imorse åkte han hem för att spela match och jag har bara gått runt och latat mig men nu ska jag sätta igång och städa mitt rum, ikväll blir det möjligtvis lite ölande med fina vänner!





ONSDAG 100908





TISDAG 100907





KOLMÅRDEN 100904











Onsdag

Sitter på jobbet och har precis käkat lunch, i eftermiddag ska jag, mamma och Carola åka till Kolmården och hälsa på kussarna :) Igår fick jag reda på att jag får jobbet förlängt i en vecka så jag jobbar två och en halv vecka till, helt ok! hihi Nu ska jag sätta igång och jobba igen, tänkte bara testa att skriva ett litet inlägg från mobilen ;) puss!

HELG

Yep, i fredags var det jobb 7-16, körde hem mamma och hämtade min Iphone när jag slutat sen åkte jag tillbaka in till Toni. Runt halv 9 mötte jag upp Jossie vid bussen för att sedan kila iväg till Linda, kvällen bjöd på goa, saknade vänner och (lite för mycket) vin! Vid ett gav jag upp och åkte hem till Toni och somnade bums :p

På lördagen följde jag med Jossie, hennes mamma och Conny till Kolmården. Det var riktigt mysigt att strosa runt och kika på lite djur.. Delfinshowen var som vanligt helt underbar, det var inte ett hårstrå på kroppen som låg ner! Berg och dalbanan var gratis just den dagen så jag och Jossie passade på att åka ett varv, kanske inte den roligaste jag åkt menmen ;) På kvällen åkte jag hem till Toni igen och sedan åkte vi hem till mig och fixade tacos, mums!

Söndagen blev en riktig slappardag i soffan. På kvällen, efter maten gjorde jag och Toni en äppelpaj innan vi åkte hem till honom. Ja, det hände inte speciellt mycket mer!

Idag har jag jobbat och efter det följde jag med en kompis till familjen ut och red! Riktigt mysigt, har alltid gillat hästar och blivit så avundsjuk så fort jag sett någon rida. Hoppas verkligen att det blir flera gånger! Hästen jag hade var riktigt snäll, men lite busig såg inte vart han satte fötterna alla gånger ;)

Nu ska jag prata lite med min snutt som är i Örebro, sen blir det natti!

pusspuss

I brevlådan idag.

NELLY

Swirl Lace Cut Out Dress SEK 159, Rare Fashion - NELLY.COM Cecile Chiffong Top SEK 55, Only - NELLY.COM
Bowi Top SEK 79, Vero Moda - NELLY.COMMadison Wedge SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
LOVE IT!


Back on track? ja, jag lovar!

Ligger i min säng och läser lite bloggar så kom jag på att jag inte skrivit nåt här på snart en månad.. Har tänkt att börja på allvar igen, lite för eran men mest för min egen skull! Kan vara kul att gå tillbaka och kolla om några år liksom :)

Känns som jag hunnit med en hel del sen jag skrev sist...

Just nu håller jag på och jobbar på Axelssons lager för fullt! Har jobbat i fyra veckor i morgon och har då två veckor kvar. ska bli nice när lönen kommer! Förra veckan började Sanjin och Dejan jobba också, blev lite roligare när man har några man känner att snacka med.

Har varit i Tunisien med familjen, underbart väder, strålande sol och 40 grader varmt varenda dag.
U N D E R B A R T!!

Jag har beställt en Iphone också, feeeet nice:) men är riktigt besviken på 3! Jag och Toni var på Marieberg i söndags där jag beställde den i 3butiken, "vi har den inte inne nu, men den kommer till dig imorgon eller på tisdag" sa hon som jobbade. Jag väntade till tisdag då jag får ett mail om att den ska komma inom två arbetsdagar. Jaja då får jag den senast på torsdag iallafall.. Idag är det torsdag, har jag en Iphone?! NEJ.. Kommer den inte imorgon blir det jag som ringer och klagar riktigt ordentligt på 3!

Jag fick iallafall ett paket från Nelly idag, det gjorde mig lite gladare! Beställde för TVÅ dagar sen! där är ett företag man kan lita på ;) Ett par skitsnygga skor, en skitsnygg klänning och två toppar, ska lägga in bild imorgon eftersom jag ska ha klänningen och skorna på kvällen då det blir partiiis! :)

Nu ska jag ta lite te och några digistive sen blir det nattis!
pussååkraam



Jag och brorsan i Tunisien!

RSS 2.0