MÖSSPÅTAGNING

Igår var det lärarmiddag och det var galet kul!! folk var fulla som svin redan klockan 18 och det var helt craaaazy!
Nu sitter jag hemma hos linda.. jag har inte varit hemma på en vecka känns det som och någon dusch har det inte varit talan om.. men som tur är får jag sno lindas dusch en snabbis. Klockan två är det mösspåtagning och alldeles snart ska vi ner till san marino och ta en återställare. Efter mösspåtagningen blir det att fara hemåt fort som fasicken för att sedan ta sig tillbaka till stan och käka på stadsparken med the classmates. IKVÄLL KOMMER BLI GALET!!

puss på er!



luddispuddis, my mate!

ORKAR

INTE


BLOGGA







later'o!

NU ÄR JAG REDO!


STUDENTBAL

Nu är frillan klar och bilen är framkörd.. bara smink, ombyte och fotografering återstår sen är det dags för bal!




Torsdag

Hemma idag igen.. har hostat, hostat och hostat ännu mer den här natten.. blir helt tokig!! Hann somna lagom till väckarklockan ringde så var inte speciellt sugen på att kliva upp och åka till skolan.. men ska snart in till stan iallafall, till körskolan en stund sen har jag körlektion.

Nu ska jag försöka plugga lite.
Puss!



Snyggingar på djulö igår 


Onsdag

Är hemma från skolan idag, har hostat, hostat och hostat hela natten och har inte kunnat sova en blund.. förutom när väckarklockan ringde då jag sov som en gris och istället vaknade klockan 10.. hihi

Jag har pluggat en hel del idag, men känner att mitt huvud inte är riktigt med så jag ger nog upp snart. Senare ska jag in till stan och sola med Linda och Evelina sen åker vi nog ner till djulö och kollar på korpenfotboll.. hoppas att vädret blir något bättre bara!

puuuss

Dags att sova ju!

Tog upp min Ben & Jerry's glass förut och orkade inte gå tillbaka ner med den.. vilket resulterade i en chokladmilkshake, men den var lika god ändå och det blev ju dessutom lättare att få tag på dom smaskiga brownies-bitarna ;)

Jag har pluggat riktigt flitigt ikväll, nästan så jag inte vill sluta.. men nu måste jag faktiskt sova, plugget finns ju kvar imorgon också.. höhö

Godnatt på er!



Balsminkning?

Vettefan hur jag ska sminka mig på balen... Kanske ska följa den här brudens tips och använda "LITE eeh, highli... highlider eller vad det heter, från frida" på HELA näsan? Kan ju bli fint med en skinande näsa i sommarsolen.. och den fina blå ögonskuggan får jag ju inte missa! Kanske ska slå till på lite eeeeeeeh.. vad heter det?.. rouge med, som jag annars brukar hoppa över.. sen skulle jag ju kunna använda den där fransböjaren som jag bara har ibland? (PÅ mascaran dessutom) jaaaa, så får det nog bli! :))))

INTE glömma näsan bara!




jag dör lite....

Some news

Har precis kommit innanför dörren.. ska snart ut igen och ta åt mig de sista solstrålarna, underbart väder.. trots att det var så grått och trist i förmiddags!

Det blev en snabbvisit på lager 157.. väldigt överskattat ställe men åkturen i Evelinas cab var riktigt nice! (Y) Lyckades iallafall hitta en hel del godingar faktiskt!

På vägen hem bestämde Evelina sig för att dom skulle skjutsa mig hela vägen till Vingåker och det tackar man ju inte nej till! Kom på att vi kunde gå in på outleten för jag har ju tagit på mig ansvaret att välja ut slips och näsduk(?) till min balkavaljer ;) Vi hittade en jättefin mörkblå- och rosarandig som jag blev lite smått förälskad i, ringde Fredrik och berättade men han lät lite tveksam så jag slängde med en blårandig slips också, hängde undan det till på torsdag då han ska dit. Hoppas verkligen att han väljer den rosa! :D hihi. När vi ändå var där passade jag på att leta efter en väska till balen också, hittade en riktigt fin för bara 99 kr!

När de skjutsat hem mig träffade jag på grannen som satt ute och solade och fastnade där ett tag.. Vi planerade min balfrisyr som hon är så snäll och fixar på lördag! Vi planerade också ett litet äventyr som vi ska ut på nästa sommar/höst, kommer bli ruskigt kul! 


Fräscha solbrillor, 2 för 100kr


Collegetröja och chinos, 100 och 75 kr (orkar inte ta någon bättre bild så ni för nöja er med detta)


Sött armband till balen! ca 70 kr


Väska, Daniel Ray, 99 kr (Y)

Ändrade planer!

I eftermiddag sticker jag med Evelina och Linda till Hälleforsnäs och besöker lager 157. Massa mys!

pussss



Tisdag

Sitter i skolan och har näthandel.. vi är sju stycken i klassrummet just nu, faktiskt ganska duktigt för att vara hp3a! Jag håller på och utformar en webbutik, det suger hårt! Gissa vad jag ska sälja?..........
SKOR såklart :D gör arbetet lite roligare!

Jag är hungrig som ett djur, och lika förkyld som jätteförkylda Linda som sitter bredvid mig. så mysiga!
Idag ska jag göra lite ärenden på stan, gå till körskolan, sola och förhoppningsvis träffa Moa..
Hörs!




=(

Jag är SÅ GLAD att jag är världsförälder... Den här bilden är bland det värsta jag sett..

Fyfaaaarao så hemskt!



Well done!

Våra armband och halsband har verkligen gjort succé på Lugna rum! Vi var där för ett par veckor sen och lämnade en leverans och vi har redan fått en beställning till. Så himla kul!  Synd bara att vi måste lägga ner företaget...



Våra armband och halsband, förvånad över att de går att sälja för så mycket. Hur kul?!

Måndag

Jag och Josefin sitter hemma hos henne och pluggar för fullt. Det blev en kort skoldag idag och vi tog kvart i ett bussen hem efter en gudomlig lunch!

Studenten närmar sig med stormsteg och på lördag är det bal.. man är inte helt med i svängarna och det känns verkligen inte att man bara om några veckor sitter helt arbetslös och jävligt bakis!



Så här mycket tycker jag om allt skolarbete just nu!
pussss

Långhelg

i'm back! typ.. jobbigt att vara student när man måste festa helatiden och inte kan blogga nånting.. ;)

I onsdags blev det klassfest hos Sissi innan vi drog ner till Harrys. Det var riktigt kul faktiskt! Har nog aldrig haft så roligt på Harrys iallafall.. Vid ett tröttnade jag och då kom min snutt och hämtade mig, sängen var väldigt efterlängtad måste jag säga!

Torsdagen spenderade jag hos Toni, onsdagen satte sina spår och jag kände mig som ett lik hela dagen, men Toni var faktiskt inte bättre han ;) åkte hem vid nio och somnade ganska duktigt.

Igår blev det fest hemma hos Linda, vi lyckades trycka in en jävla massa brudar i hennes lilla lägenhet och det var hur kul som helst! Vid 11 drog vi ner till öltältet där det var minst lika roligt! Tog nattbussen hem för ovanlighetens skull, kön var hur lång som helst och det tog typ en halvtimme innan vi kom iväg.. när jag väl var hemma blev det lite tacos innan jag somnade, finfint!

Idag vaknade jag klockan sju och hade svinont i halsen, svettades som en gris och världens huvudvärk.. mina tankar var typ såhär "skönt att det är söndag idag så jag slipper göra nånting, kan jag sova hela dagen" efter ett tag slog det mig att det faktiskt är lördag och jag ska ska ha grillparty här ikväll.. jobbigt, jag vet!!

Vädret verkar vara på min sida iallafall, hoppas det håller i sig till ikväll.. ska försöka ta mig ut så småningom men är lite ljusskygg för tillfället.. Det är iaf dags att kliva upp ur sängen nu!

Pusss!

skit och pannkaka

Har precis kommit hem från körskolan.. Hade lilla uppkörningen imorse, som gick åt helvete! Klantade mig som fan och gjorde massa slarvfel, usch :( Efter det gjorde jag några prov, det gick liiite bättre. Fick två godkända så nu är det bara tre kvar. Nu gäller det bara att träna på körningen som en galning så ska det nog gå bra!

Ikväll blir det klassfest(?) i think.. och sedan Harrys. Linda har ju varit så duktig och fixat dansgolv och grejer åt oss! (Y)

BARA EN MÅNAD KVAR HÖRRNI!

mys

Hur underbar är inte den här reklamen? :D



Tisdag

Nu sitter jag och Linda på Evelinas nya stekiga altan och "pluggar" det blev inga lektioner alls idag för tvåorna ska ha nån mässa imorgon och har snott våra klassrum. Så vi blev lediga idag och imorgon, vilket betyder att jag tar helg nu! Liiiite skönt :D

Det gick åt helvete med teorin imorse, kommer aldrig klara det där jävla provet -.-
Nu ska jag kila till körskolan och ge gärnet på min körlektion. puss!



God morgon!

Vi börjar inte förns kvart i ett idag, ändå är jag uppe med tuppen och ska till körskolan om en liten stund. För jävla duktigt! Jag har körlektion i eftermiddag, sist jag hade det var i november.. ett halvår sen! haha, flitig som fan ju.

Nu blir det frukost! ciiiao




jag dör lite

Såg jordens sötaste valp i stan idag... så söt att jag nästan började grina!
Tänk att ha en sån här liten plutt brevid sig i soffan nu, så jävla goa





Måndag

Blev helt tokig igår och bloggade som bara den.. Idag har jag ingen lust att blogg alls, så ni får leva på gårdagens inlägg ett tag ;) Nu blir det ghost whisperer sen lite plugg.

pusss!

snuttigt.

Malin vet hur man ska göra någon på gott humör
feett gullig.


sleep tight

Fytuuuusan vad vampire diaries är bra!

Nu ska jag sova, skola igen imorgon. Jag saknar min pojke.
Pusss & godnatt!



cookie dough

Ica har äntligen fått in ben & jerry's glass som jag var tvungen att köpa när vi hämtade maten förut.
2 för 75 kr, så dyrt men SÅ värt det! mmmuums



Nu ska jag kolla på true blood och vampire diaries!
puss

Juliet

Sitter och kollar på Jakten på Julia.. Skämmigt att Lisette och Caroline fick telephone. Finns inga andra än Lady Gaga och Beyonce som kan göra den låten och det låter riktigtriktigt kasst! Men det är ju bara bra, för Ellens skull! :D Har inte sett henne än, men riktigt nice att hon gick vidare!

Nu ska vi beställa mat, kebabtallrik står på menyn. MUMSMUMS


varenda gång jag har den här tröjan på mig, "jag vägrar sitta still" står det, 
får jag höra "men, det där stämmer ju inte!".. fattar inte varför? ;)

skinny with no appetite

Jag och Ludwig i en bar innan Lady Gaga..

Lud - drick upp nu så vi kan gå ut
Jag - men ja! jag kommer ju bli skitfull, hehe
Lud - haha knappast, du har ju förfan ätit sallad och en stor macka idag

Öum, vet att du bara äter typ en brödsmula om dagen.. Men för oss som inte har brallor i strl 28 är det lite annorlunda. just so you know

sweetness

Var med i en tävling på nelly för ett tag sen, där man skulle designa en bikini.. remember?

Jag hade helt glömt bort den och gick in nu för att kolla vem som vunnit, jag var långt ifrån förstaplatsen men är lika glad ändå för bikinin som vann är ju faktiskt riktigt lik min! undrar när den kommer ut i butik..


Min bikini..


Vinnarbikinin!

I lööööve it



Min nya favoritlåt! Love it or hate it. JAG ÄLSKAR DEN

Stockholm 8/5

Ludwig och jag tog tåget klockan 12 mot den stora staden, när vi var framme blev det frukost på burger king och efter det en repa på stan. Jag hittade världens finaste jeansklänning på åhlens city från Carin Wester, typ 1500 tror jag den gick på, synd att just denna dag valde att skippa tusenlapparna jag annars alltid går runt med i bakfickan..

Ludwig ville till topman och envisades med att det låg vid PUB medan jag svor på att det låg på gallerian, han vägrade lyssna och när jag dragit med honom till plattan bestämde han sig för att vända och gå mot PUB istället.. väldigt dumt med tanke på att jag (som vanligt) hade rätt ;) när vi väl hittat dit testade han massa fräcka kostymer, jag drog ner till topshop och dog lite på alla skor.. som sagt, synd att jag lämnade mina tusenlappar hemma. Jag hittade iallafall en söt kjol som jag slog till på. Gick in på varenda H&M butik och letade efter en bikini jag vill ha, inte en enda affär hade den i rätt storlek, jävla kass! Jag hittade iallafall en annan jag tyckte om, ville ha den i rosa men det fanns inte heller i min storlek så det blev en svart. Ett par solbrillor på Gina fick det bli också.

Vid halv 5 tog vi tunnelbanan mot Globen, gick och strosade på gallerian där, tog en fika och gick sen och ställde oss i gaga-kön i spöregnet. Insläppet som skulle vara klockan sex dröjde till sju.. Jag har aldrig varit så kissnödig i mitt liv och ludwig skakade som ett löv, men vad gör väl det när man väntar på ladyfuckinggaga. Konserten var som sagt det bästa jag varit med om, känslan går fan inte att beskriva. Både jag och Ludwig satt där med gåshud och tårar i ögonen, FYFAN!


Carin Wester. MUMS!


Ludwig Rask. MUMS!


H&M (ville ha den till höger, köpte den till vänster fast i svart)


Topshop


Gina Tricot


LADY GAGA <3

lady fucking gaga

Ni som inte var och såg Lady Gaga igår eller idag har verkligenverkligenverkligen missat något.
DET VAR DET BÄSTA JAG VARIT MED OM! fyfan vilken underbar känsla!!!



smaaaack

LADY GAGA IKVÄLL!!!!!!

grabben fattar ju inte...





Torsdag

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar... Skoldagen har varit helt galen och jag har skrattat som aldrig förr! Halva klassen var borta och vi som var där var inte seriösa på en fläck, måste vara sjukt kul att vara lärare till oss  :D

Ikväll blir det mys hos fjosssis :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! ciiiiiao

Onsdag

Idag har jag suttit ute i solen och pluggat hela dagen. Sjuuuukt nice
Ikväll blir det stan och grilla & dricka öl med några snyggon sen drar vi vidare till Harrys!

PUSS



Tisdag

Idag tog jag mig friheten att skita i skolan.. har pluggat en hel del men har fortfarande äckligt mycket kvar, det tar liksom aldrig slut.. blir helt tokig.

Om en timme ska jag och mamma iväg och träna, har jag bestämt iaf, om hon vill eller inte skiter jag i ;) Efter det kommer Ludwig hit och röker vattenpipa. fett mys! Imorgon är vi lediga.. klagar inte

having a bad day

BLÄ

om några veckor sätts betygen, om några veckor har jag förhoppningsvis körkort, om några veckor ska jag bränna varenda jävla lärobok som kommer i min väg.. spyr lite

Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill ha en Lil Wayne-tårta när jag fyller..



Då vet ni!

Söndag - Örebro

Min tänkta pluggdag blev till en köra som en galning - hämta bror - biltema - marieberg - köra ännu mer som en galning - dag. hihi.. Jag övningskörde och höll på att ta livet av oss i ett antal rondeller och korsningar och på motorvägen. meeen, här sitter jag! Vilket betyder att jag är så sjukt bra att jag kan köra som en jävla galning, utan att dö ;)

Det blev inte mycket shopping men jag hittade en blus och ett linne/klänning på Gina för 49 kr/st och ett armband för 19, lite nice! Vi sprang även runt och letade inbjudningskort till min student vilket inte gick så bra, men jag lyckades hitta några iaf. När vi kom hem satte jag mig och skrev direkt och efter väldigt mycket om och men, och några sönderrivna kort blev det som det blev och nu är alla inbjudningar skickade, skööönt.



VALBORG

Firades med massa brudar hos Petra och sedan på Statt, jäävligt nice kväll!



RSS 2.0