blähää

jag skiter i mitt löfte om att blogga mer. har ingen lust alls =)
pusshej!

tuesday jan 11

Hoho!

Ja, jag lever faktiskt.. men har inte kommit igång med bloggandet riktigt ännu :P
När jag skrev sist var jag på väg på party och jag kan säga att det blev riktigt lyckat och roligt! Efter ett besök på krogen for jag hem till pojken och jag har umgåtts med honom sedan dess. Det var meningen att vi skulle åka till Örebro i söndags och han skulle plugga klart det sista på hans mattekurs, men vi hamnade hemma hos mig istället. Hans pluggkompis kände för att bli magsjuk så det blev ingenting med det.. Tråkigt att han ska behöva jobba tillsammans med någon lat jävel som bara skjuter upp saker. Men det fixar sig nog!
Toni åkte hem vid fyra förut och jag har bara legat i soffan och slappat. Skönt med en segis dag! Imorgon ska jag tillbaka till honom, klarar inte att vara utan honom så länge! hhihi =)
puss!

friday jan 7

Tudiilu!

Tänkte bara skriva en liten snabb update.. Ska iväg till pojken snart, ikväll blir det flickor och vin hemma hos Josefin! Najs som fan (det rimmar också!) puss kram!

family på kolmården igår! biglove

COME TO MAAAMA!

hej. jag typ dör lite.
modekungen.se

wednesday jan 5

Hej!

Går fint med mitt nyårslöfte, men jag har faktiskt inte haft tid för datorn.. Igår blev det en snabbvisit i Örebro, jag och Toni åkte tidigt på morgonen för han skulle träffa sin pluggkompis klockan 9. Han kom tillbaka till lägenheten några timmar senare och sa att han kunde göra sitt skolarbete hemma istället, så vi for hem igen. Nu sitter vi hemma hos honom och han nördar med wow. Alla flickvänner måste älska det spelet!

Ikväll ska vi till min faster för julfirande, har ju inte firat med dom ännu. Julklappsspel och smörgåstårta bokat, mysigt!

Imorgon ska vi till Kolmården med morfar och kusinerna så det blir förmodligen inget bloggande då heller, men vi hörs väl när vi hörs! ;)

puss!


godjul,gottnyttår,godfortsättning,ochalltsånt

Alltsåååååååååååååååååååå. Mitt nyårslöfte är definitivt att blogga mer, låter bra va!

Ny  vecka, nytt år, nya möjligheter. Det här året måste jag verkligen ta tag i mitt liv! Just nu har jag inte en endaste grej på schemat och man kan ju liksom inte sitta och vänta på att bli inringd på jobbet..
Så, arbetsförmedlingen? söka jobb på egen hand? börja plugga? Inget låter speciellt lockande, men det får nog bli ännu ett nyårslöfte, ta tag i livet!

Hopp, det var det..  nu ska jag fortsätta att ligga i sängen och tycka synd om mig själv, det är en sån dag.
puss!


En liten Sandra

RSS 2.0