so kiss me.

Får ursäkta för dålig uppdatering.. har verkligen inte haft nån lust att skriva nu i helgen.
Ska bättra mig:)

God natt!

på väg hem.

Nu sitter jag på bussen till Odensbacken...
Pappa ringde mig i morse med en mindre rolig nyhet. Jävla skit

lalalala

nu är vi i odensbacken... det är typ 100 skolbarn som ska på. kul som fan!





Örebrooo!

Nu sitter jag och Ludwig på bussen till örebro.. Jag har precis varit och lunchat med Matilda, riktigt trevligt att träffa den tösabiten! :) Jag köpte en chokladboll som var lika stor som en fotboll, mår fortfarande illa och jag fick inte ens i mig halva. uäk! Hanna och Josefin hoppar på om typ 2 minuter, jag ser inte fram emot den här färden alls. Men snart blir det öööööös!

Ses i dimman alla örebroare!
pusss från mig och bögen :)

Dagens goda.

Röda Korset har ordnat en ny insamling till de drabbade i Haiti.. I "TEENHELP" uppmanar idol-vinnaren Erik Grönwall ungdomar att skänka pengar till barn och unga i Haiti.


Sms:a TEENHELP till 72900 och skänk 20 kronor!



Nu kan jag krypa till sängs med ett gott samvete. hihi
Godnatt på er!


smaskigt

vissa har det bra.



Jag är lycklig.

Fredagen är nu planerad och den kunde fan inte bli bättre! Ta kvart i ett bussen från skolan för att landa snabbt hos Josefin och sedan ta en lång och härlig busstur till Örebro. Ta en sväng på stan, hem till Lisa, ta en sup eller två, möjligtvis tre eller fyra och sedan dra ner till Frimis och dansa hela natten med mina bästa! fetgillas


Efter att jag och Josefin suttit och chillat i korren på media idag tog hennes pappa med oss till Sibylla och bjöd på mat, satt fint i kistan det! När vi ätit upp skjutsade han oss till bussen och när jag kom hem storstädade jag chinchillornas bur, sen slocknade jag bums efter att ha legat 2 sek i soffan.. men jag fick inte sova länge för min snälla mamma, som satt i andra änden och tjatade på att jag skulle gå och packa till imorgon.. gick tjurigt iväg från soffan, hängde upp min tvätt och startade en ny maskin. Nu har jag precis gjort klart en inlämning till imorgon så nu är det dags att packa!

Later'o



chill

Hej!
Jag och Josefin sitter och chillar på golvet i korridoren på media på duveholmsgymnasiet i katrineholm i södermanland i sverige i skandinavien i norden i europa på jorden i världen i universum. Vi väntar på hennes pappa. chill

Vi är sjukt cooola! chill

puss & chill




God natt!

Nu tackar jag och Josefin för oss!  Hon är fisig och vill inte vara med på bild. 

PUSS & GODNATT


smmmack

Nu ligger jag och Josefin i hennes säng med varsin mac. Vi har kollat på andra avenyn och ätit chips.. mysis:) Hon och jag badade förut, med tända ljus och hallonsoda. Ruskigt mysigt, vi är ju som ett gift par! hahah.. Snygga bilder hittar du på josefinplace !

Har pratat med min faster också, hon har hjälpt oss med våran religionsredovisning till imorgon, tror att det kommer bli riktigt bra! Tack till Matilda också (Y)

Nu ska jag tvinga Josefinis att vi ska se på heja björn. min nya favis! 


namnam

Nu ska jag och den här frääscha bruden ta oss ett jävligt varmt bad!


pluggi

Nu har vi äntligen skrivit klart vårat arbete i religionen.. tog bara nåågra timmar! SKÖNT
Imorgon är det jag och Julia som står och snorar ikapp på våran redovisning. hihi

Julia åkte precis hem och nu ska Jossie och jag fira vårat arbete med heja björn! :D
puss


snoris

Febern och halsontet har gått över.. istället snorar jag som en galning. mums!

Idag har jag gjort klart mina uppgifter i affärsturism, äntligen! Ska ta bussen ner till fiket och plugga klart religionen med Jossie och Julia om en timma och jag ser ut som skit. Tacka gudarna att vårt vatten är tillbaka så jag kan ta mig en feeeting lång dusch!
Hörs senare. pussss

Choklamuffins

Har precis bakat muffins. Mamma tjatar jämt om att hon vill att jag ska baka så nu kommer hon bli glad när hon kommer hem! hihi

Nu: the hills!

Vi gör om i köket, därför det ser ut som de gör ;)

miss j

du och jag flodis, du och jag <3



then you can try sleeping in my bed

Idag vaknade jag halv 7 med feber och jag hade så ont i halsen att jag nästan började grina.. kunde inte somna om så jag gick och la mig i soffan o satte på lost. Kollade på ett avsnitt sen somnade jag en timme, kollade ett avsnitt till, sov en timme. Så har typ min dag sett ut än så länge. Jag fryser nästan ihjäl samtidigt som jag svettas floder. kul ju! Har precis fått i mig lite soppa och nu ska jag kolla vidare på lost .
Hade räknat med att åka in till skolan och göra religionsprovet idag men det blir ju inge med det. Har redan skjutit upp det i några månader så kan ju lika gärna skjuta upp det några till.. good!

Förresten.. vårat vatten är helt slut nu. Det ser ut som jag har hällt smör i håret och fejjan, så jävla mys!
pusssss!
snigg!

PW

fyfaaaaan vad glad jag blev när andreas kom in igen! viiiisste det :D
vinn för i helvete!!

Uttråkad

Sitter i soffan och kollar på guldbaggegalan och väntar på att PH ska börja.. Noomi Rapace vann en liten bagge precis för bästa kvinnliga huvudroll. wie! fysjutton vad snygg hon är!


Idag har jag legat i soffan och kollat en massa avsnitt av lost och sovit lite till och från.. sen var jag tvungen att tvätta en maskin med kläder.. börjar ta slut med rena kläder i garderoben så jag kände att det var dags;)  det tar sin lilla tid dock.. det har varit en vattenläcka i vingåker så det är inget tryck i vattnet.. tänkte duscha förut men det gick ju inge vidare precis, så jag har inget annat val än att gå runt som en liten flottboll:) skapligt mysigt!
jag nös precis fem gånger i rad
hejdååå!

Sjukis

Idag är jag hemma från skolan... Är genomförkyld och har inte kunnat sova en blund inatt för jag har så jävla ont i halsen. Har prov imorgon så det blir att plugga hela dagen.. kul!

Men först ska jag se på lost.. började kolla på säsong 2 igår och kunde knappt sluta. Det blev avsnitt efter avsnitt och klockan blev nog 3 innan jag somnade.. fy sjuuutton vad spännande det var!
smell you later

sunday

Ligger i Jossies säng med hennes Mac i knäet.. hon håller på och fixar med en blogg till Henke så jag får roa mig på egen hand!

Igår var det klassfest.. den var helt okej, vissa stunder hade jag skitkul och vissa inte. Senare under kvällen fick vi besök av två pojkar från Örebro. Vi drog till Albin vid halv 1 och var hemma strax efter tre..
Ska väl försöka ta mig hem nångång snart.. har massa kläder att tvätta och ett skitigt rum att städa.
vi hörs!

Lekstuga

Jag älskar min caaam! hahah

Min snygga family!

On the road

Tjenis!

Sitter just nu i Lisas bil och lyssnar på när hon och Jossie sjunger skönsång! Det blev en impulsresa till Örebro, vi ska ta en öl på krogen och bara mysa, min Josefin och jag :D
Josefin och Lisa.. Ni sjunger underbart!
Tack för mig


underhållning

Nu har vi konferens och reception.. våran lärare sååå inte glad på oss. undra varför :)


happyface

Många blev glada idag när de fick sina Macisar. hihihi!


Hey you!

Idag fick vi våra Mac datorer, riktigt riktigt schysta! Just nu sitter jag och skriver in massa anteckningar från mitt block till datorn. Det tar sin lilla tid men det ska bli riktigt skönt att slippa släpa runt på alla papper! :)

Har ju webcam i datorn så nu lär det bli en massa cam-bilder på bloggen framöver. fett!


AA

Andra avenyn om fem minuter.. jag som lovat mig själv att aldrig titta på det igen . det är ju inte bra? skit också! Men missa det för guds skull inte :D


josefinis

Den här bruden är inte dum, inte dum alls!

josefinplace

Måndag

Ny skolvecka igen och idag har jag vart tröttare än nånsin.. kom hem vid 3 och somnade direkt sen kom mamma och väckte mig halv 7, lycka till att somna inatt! 
På torsdag ska vi få våra efterlängtade datorer, vilket jag ser mycket fram emot.. synd bara att nästan alla i klassen klagar och gnäller så man får sår i öronen, vad är problemet liksom?

Hoppade sista lektionen idag för jag var tvungen att gå till tandläkaren.. usch, hatar! får döont i kinderna när dom sätter in den där plattan för att ta kort :( tanten var skitotrevlig och jag fick lust att slå ner henne. tumme ner för tandläkarkärringar!

Nu sitter jag och tittar på paradise hotel.. jag vill spy på han pontus men den nya killen är MUUUMS :D
puss


sunday

Hej!

Har inte orkat skrivit på ett tag men jag hoppas att ni överlevt ändå ;)

I fredags efter skolan hängde jag med Lina en sväng, vi kollade in hemsidan för dom som tatuerar här borta på gatan.. verkar helt okej faktiskt! Är otroligt sugen på att göra en till..
Jag kom hem vid 4 och sov till 6-7, var helt opepp på en utgång men när jag piggnat till lite drog jag till Josefin där Ludwig, Michelle, Hanna och Tom var. tio i 9 tog vi bussen till stan,hamnade hos tvillingarna en stund innan krogen. Jag dissade nattbussen och hängde med Linda och Petra på efterfest hos nån göteborgare. Spöade en kille hundra gånger om på GH medan Petra hamnade på toalettgolvet helt utslagen. haha! vid 20 i 7 kom vi där i från och gick hem till Linda o la oss :)

Igår kom Linda, Tessan och Malin hit.. vi käkade tacos, kollade på film, spelade wii och hade det mys! Dom drog hem vid 1 och jag slocknade pang bom!

      








Nu blir det Paradise Hotel XL och chirre!


unicef



Fick precis det här på mailen... mår så sjukt dåligt av sånt här, om mitt konto inte var så tomt som det är just nu hade jag skänkt hur mycket som helst.

Men världsförälder är jag iallafall och det tycker jag att du också ska bli! HÄR
Eller hjälp barnen i Haiti med en gåva, HÄR

Hej på er!

Blev inte mycket tid vid datorn igår... Jag och Hanna följde med Jossie efter skolan, det blev chokladbollsbak och picknick i Jossies rum, hur mysigt! Hon ska tapetsera om i sitt rum så jag och Hanna hjälpte henne att riva tapeter, jävla shiisst!

Vid 7 skulle Hanna med bussen och när vi gjorde henne sällskap till bussen stötte vi på Ludwig.. på vägen hem igen blev det spring och hopp i snödrivor. Jag fastnade med benet och Jossie passade på att putta mig så jag dök med fejjan rätt ner i snön och kunde inte komma upp. haha!

När vi kom in blev det ännu mer tapetrivning sen kom pappa och hämtade mig vid 9.. Gick direkt upp på rummet och slocknade , liiite trött.


och så här seeexig var jag igår! pussss

halloj

Var ett tag sen jag skrev men har liksom inte haft så mycket att berätta om.. har mest slöat de sista dagarna på lovet. Idag började skolan igen, första lektionen var bara pest och pina men sen lyckades jag faktiskt få lite motivation till skolan, blev klar med några uppgifter jag låg efter med och var ganska flitig på lektionerna.. kommer dock inte hålla i sig värst länge.

Efter skolan gick jag och klippte mig, det blev rätt mycket på längden för mina toppar var så himla slitna, sen tunna jag ur det och min frisör ville bara tunna ur mer och mer.. det ser bra ut så länge man bara tittar på håret men när man drar fingarna i det känns det förjävligt.. typ inget kvar :( tror jag blev av med ungefär 1/3 av mitt hår, ni skulle sett högen på golvet, den var inte att leka med!!

När jag var klar gick jag en sväng på Åhléns medan jag väntade på bussen, träffade Lina som väntade på samma buss så vi gjorde sällskap. Fick skjuts hem av hennes mamma och när vi hoppar ur bilen känner jag att jag inte har några nycklar hem. bra sandra! stannade hos grannarna en sväng tills mamma och pappa kom hem.

Klockan 7 åkte jag, Lina och hennes pappa ner till Hansjö för att spela badminton, 1½ timma och 2 set som jag båda förlorade.. tänkte kolla på paradise men dom lägger inte ut veckans avsnitt förns 23.00 ikväll och då planerar jag liksom att sova :(

När Lina och jag satt på bussen bestämde vi oss för att gå till körskolan tsm och plugga lite teori, äntligen har jag hittat nån som går på samma körskola och vill göra mig sällskap! Så på fredag ska vi ses, ta en fika och plugga som tokar, hihi.. när vi kommit hem ska vi gå till en tjej på våran gata som har en tatueringsstudio och kolla läget där, jag är ju nämligen sugen på en tatuering på armen och Lina ska väl också göra nån när hon har blivit vuxen ;)

Blev ett väldigt långt inlägg, har faktiskt hänt rätt mkt idag ju..
Nu ska jag dra på mig en ansiktsmask och kolla på Svensson Svensson, en bild på mitt hår (som knappt är kvar) kommer upp imorgon.
puss!

Girls night

Nu ska jag iväg till Matilda.. där det blir middag och bastande :) mysiiiigt! 


Idag kör jag på slarvtofs och osminkat face. snigg!

16.30

Klockan är halv 5, jag vakande halv 3, jag har slösat bort hela dagen på att ligga i sängen, jag ska träna yoga nu sen ska jag äta något annat än godis.. Ikväll ska jag hem till Matilda och basta. hett!

Avatar

Jag och Ludwig var på Avatar 3D igår.. Jag har aldrig tyckt att den verkar bra men eftersom att alla som sett den sagt att den var så himla bra gav jag det en chans.. inget jag ångar! fyfan vad underbar den var.. alla figurer och färger, så fint! 

Fick för mig att han Jack faktiskt var riktigt snygg som en Avatar, men vågade liksom inte säga nåt för Ludde skulle säkert tycka att jag var dum i huvet.. men som räddning böjer sig Ludde mot mig och viskar "Är det bara jag, eller är han jävligt snygg som blå?" "hahaha jaa!". Inte bara jag som är dum.. men hallå! kroppen, tänderna, läpparna, kinderna, ögonen! MUMS




God morgon!

Vaknade för en halvtimma sen.. verkligen inte bra! Vet inte hur jag ska göra för att vända på dygnet :O
Om en halvtimma ska jag och mamma åka in till stan, hon ska klippa sig sen ska vi vidare till morfar och hjälpa honom att städa lite :) det blir övernattning där och imorgon ska vi hälsa på mormor. Hoppas på att kunna somna lite tidigare inatt..

Nu måste jag kila iväg och fixa mig.
Ciao!


visst finns mirakel?

Idag har jag inte orkat göra ett dugg, därför jag inte bloggat nåt heller.. Önskar att jag nån gång kunde ta mig i kragen och göra något bra av mitt liv, men jag orkar liksom inte..
Att gå och vänta på att någon så nära, så älskad, så underbar snart ska ryckas ifrån oss tar verkligen knäcken på mig! hur länge ska man orka med allt?

Kom tillbaka :(



lurad?

Jag hittade en norsk 20a i min plånbok.. lite tokigt, jag har aldrig varit i Norge :O Någon som lurat mig tro! haha


H&M

Fick precis ett sms att mina kläder från H&M kommit:)  kommer knappt ihåg vad jag beställt så det ska bli spännande! hihi

nu ska jag duscha, äta, hämta paketet och sen dra in till linda!
smell you later

God morgon?

Hehe nja inte riktigt kanske.. men nästan!  Jag vaknade klockan 9 idag och kunde inte somna om, jag satte mig vid datorn men det var ju inge vidare kul eftersom alla sov! Började städa mitt rum lite sen gick jag till tvn för att kolla lost.. jag hann se ett avsnitt innan jag somnade och när jag vaknade var det slut :p bara att starta om då!



När lost är slut ska jag köra mitt yogapass sen ska jag ta mig ett bad! 

Ikväll ska jag träffa Evelina och Linda.. evigheter sen! hihi
puss!


skit...

Haha fan vad hon nya bruden brainfuckar alla på hotellet.. killarna blir ju som kåta hundar runt henne.. så jävla äcklig tjej! sjukt besviken på stefan och CIMON! haha fan

tack för mig! godnatt


Äntligen!



Paradise Hotel i rutan igen.. en hel timma! lycka

fit for fight

Halloj!

Jag har legat i sängen 2 dagar i rad nu så kände att det var dags att ta tummen ur röva.. Har precis "tränat" en timma på wii fit, körde massa yogaövningar och nu har jag lagt upp ett program på 30 min som jag tänkte köra varje dag. inte dåligt va :)  snart börjar boxningen igen också. äntligen!

Nu ska jag ta mig en lång och varm dusch!
pusss



Jag hoppas att det händer något roligt snart för jag orkar verkligen inte sitta hemma längre!

utgång!

Har precis fixat iordning mig. ska ta bussen in till stan om 30 min, möta upp hanna, jossie och lud.
så blir det krogen!

Satte en pälskrage på min kavaj förut, fierce!


new years eve.


full, fullare, fullast!


idag vaknade jag klockan två, har legat i sängen hela dagen.. men nu är det dags att fixa sig! ikväll blir det utgång i katrineholm med jossie, hanna och lud! 

puss på det

HJÄRTA

Ni är mina bästa. jag älskar er!


HAPPY NEW YEAR!

Bilder från nyår finns på min facebook!




hoppas på ett jävligt sweet år!

RSS 2.0