tuesday feb 22

God morgon!

Har precis stigit upp ur sängen och jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg, det var några dagar sen sist..

Helgen var fullspäckad med grejer, i lördags blev det party med fina vänner och en titt inne på statt senare på kvällen, kan inte säga att jag hade kanonkul men det var iallafall skoj att hänga med brudarna!

I söndags klev jag och Toni upp tidigt för att ta oss till Gustavsvik och badelibada, min morbror och hans familj hade bestämt sig för att åka dit och då tyckte jag att vi kunde hänka! Det var riktigt roligt och mysigt =) Efter badet blev det en sväng till Marieberg för att tugga i oss lite tacobuffe och på kvällen hamnade jag och Toni i hans studentlägenhet..
Åkte hem till Vingåker igår för två gympapass och idag ska jag på möte om att bli barnledare och sedan blir det boxning. Nu:frukost! =)

Ha en bra dag!


gammal bild på en trött skoltjej!

fredagsmys!

Tjingeling!

Idag har jag varit och hälsat på min kära vän Hanna, och jag fick den stora äran att färga hennes hår.. Vi började med blonda slingor och sen färgade vi hela rött.. Måste säga att det blev riktigt bra, den bruden är dösnygg i sin röda kaluffs!

När jag kom hem slängde jag ihop lite kyckling och ris med beasås. mums! Nu sitter jag och väntar på att boyfriend ska komma hit.. Jag har (hör och häpna!!) börjat på mitt CV nu, äntligen.. haha! Toni är så himla duktig och springer runt och söker sommarjobb nu för tiden så jag antar väl att han har inspirerat mig lite! Men förhoppningsvis blir det inte bara sommarjobb för min del!

Återkommer förmodligen imorgon!
puss&kram



Dagen man tog studenten. Lycklig som aldrig förr!

friday feb 18

Morsningkorsning!

Går lite småsegt med bloggandet fortfarande men det får vi ta och leva med va!

Då var man hemma från Örebroet igen, Toni har inga lektioner på fredagar så vi åkte hem igår när han slutat, var faktiskt ganska skönt att komma hem igen. I onsdags åkte vi ner på stan och åt på Rosalis Deli. MUMSFILIBABBA! Uj så gott det är, vi åt chicken alfredo, MmMMmmMM!

Anyway... Idag är det fredag! Uppskattar inte denna dag lika mycket längre eftersom jag går hemma hela dagarna och alla dagar känns som fredagar för mig :p Kan inte telefonen bara ringa och någon säger att det finns ett toppenjobb åt mig och jag ska åka dit och börja jobba direkt? Skulle vara nice! Menmen... idag SKA jag skriva ett cv! haha, vet inte hur många gånger jag skrivit det här, men nu ska det bli av! good for me!

Det var allt för nu. puss&kram


Mysig sommarbild från 2009! åh vad jag längtar!

wednesday feb 16

Morsning korsning!

I måndags bestämde jag mig till slut för att jag inte kunde sitta hemma helt ensam på alla hjärtans dag så jag hoppade in i bilen och styrde kosan mot örebro, hämtade upp två pizzor och överraskade boyfriend. På kvällen blev det även bio. Väldigt trevligt och mysigt =) Jag har ännu inte kommit här ifrån men jag klagar inte ett dugg!

Jag är nog kvar här till imorgon då han också ska hem så vi kan åka tillsammans. Yep! dåå vet ni vart jag håller hus! =)

possposs


Valentine's day!

Yep. Och här sitter jag helt ensam med kärleken flera mil härifrån! Stackars mig =(

Jag undrar när jag ska orka ta tag i mitt liv, mina veckor kan ju absolut inte se ut så här.. kommer bli galen! Men jag har ju som sagt mig själv att skylla.. Ja, CV var det.. har inte blivit något ännu, inte bra!

Ikväll blir det iallafall två träningspass, så man får komma iväg och göra nånting.. Så Sandra lilla, sätt igång och skriv ett CV nu!!.. eller?

Ha en bra alla hjärtans dag!
puss



girl's night out!

tjingeling!

Sitter hemma hos Linda med massa snygga brudar. Ikväll blev det en helt oplanerad utgång med gänget, eftersom jag inte räknat med det alls blir det nyktert för min del men det kommer nog bli skoj ändå!


Lite mindre snygg bild på mig, men så här ser man ut ikväll.. varsågod!

thursday feb 10

Hello cuties!
Idag var jag uppe med tuppen! (nästan).. Jag tvingade mig själv att somna redan klockan 12 igår så jag inte skulle sova bort hela dagen idag, vilket jag lyckligtvis inte gjorde.. Well done!

Om en liten stund ska jag brumma ner till byn och hämta upp Hannis, vi ska till badhuset och simma en liten sväng.. Kanske blir att gymma med! Hur duktiga är vi då? !

Efter det ska jag äntligen få träffa min prins som varit i Örebro och pluggat hela veckan. Wiiie!


En bild på mig och Hanna från i somras när vi satt på min balkong och njöt av det underbara vädret och rökte vattenpipa hela dagarna. AWESOME!


Louboutin spring summer 2011

JAG ÄR FÖRÄLSKAD!
SHIIIIIIT





Klicka och fall in lööööve!

wednesday feb 9

Okej, det blev inget CV idag, men en promenad, klädtvätt och storstädning i mitt rum och på övervåningen var väl rätt bra ändå! CV imorgon kanske? Ett jobb skulle verkligen behövas för idag har det nämligen bokats en TURKIETRESA! Den 12e juni åker jag med familjen, Toni och min brors flickvän. Ska bli såååå skönt och mysigt! LÄNGTAR!

Imorgon blir det en riktig mysdag med pojken när han kommit hem från skolan. 10 månader tillsammans. Underbart! <3


Snyggaste Milan-fansen!

Daniel Adams-Ray

Den här grabben är så bra!

Godmorgon!

Jag har verkligen kommit in i livet som arbetslös nu.. Somna klockan fyra på natten, vakna klockan halv 1 på dagen. Nu är det en och en halv vecka sen jag jobbade senast. Det är skönt att inte ha något att göra på några dagar men efter en vecka börjar det faktiskt bli lite smått boooring! Men jag har ju bara mig själv och skylla så idag ska jag skriva ett CV.. yepyep

Nu blir det frukost sen ska jag nog följa mammas råd att gå ut en sväng i det fina vädret =)
Pusspuss!


Fortsätter på tatueringstemat... Den här var ruskigt snygg!

STYLEIN

Har förälskat mig lite i stylein's vår/sommar kollektion, så jävla snyggt, och enkelt.
Tummarna upp!


RSS 2.0