Häng

När jag kom hem från josefin igår hittade jag den här i mitt rum.. Har letat och letat, och så lyckades mamma hitta en när hon var i norrköping, gissa om jag blev glad! :D



so what

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy



Onsdag

Idag har jag vart hemma helt ensam.. Vilket har resulterat i att jag legat i sängen till nu! Har kollat på alldeles för många avsnitt av Ghost Whisperer, bästa serien förtillfället, jag är fast!

Som tur är har Hanna lyckats fått mitt arsle och flottiga hår ur sängen och in i duschen.. Ska tydligen med henne på handboll ikväll, välbehövligt! Jag börjar nästan ruttna här hemma.. Wellwell, dags att göra sig lite fräschare.. Att ligga i sängen lördag-onsdag sätter sina spår;)

Imorgon är det skola och jag ljuger inte när jag säger att jag längtar. Att ha praktik utan sina söta klassisar omkring sig suger getpung! Så torsdagar och fredagar är något jag verkligen ser fram emot nu för tiden :)

puss


hjärta

Tessan ringde mig för en stund sen.. Det gjorde mig mycket glad :)



En vän som dig borde alla ha! <3

Jag är kär!



Finns det sötare? Inte troligt:)

älskling

Lova att du inte försvinner från oss.. Inte än.. Det är alldeles för tidigt.
Bästabästa mormor! <3


Godkväll!

Gårdagen var riktigt trevlig! Jag åkte till Jossie vid 5, hennes pappa var där så vi åke med honom in till stan där vi fixade oss. Runt halv 8 fick vi skjuts till Felicia i valla där det var förfest.. Vi skulle ta bussen därifrån 20 över 10 men alla ville dra 20 över 8 istället så förfesten blev inte speciellt lång... Tillbaka i stan igen mötte vi upp Ludwig, Julia, Cissi och Sofia och promenerade bort till tvillingarna som styrde med partaj. Det var lite segt från en början men sen blev det fart på't! Tack till Stephanie & Jessika och grattis i förskott:)

Idag har jag bara legat i sängen helahela dagen, kollat på ghost whisperer och slumrat till då och då, riktigt skönt att inte göra ett dugg för en gångs skull:D Nu blir det köttbullemacka och mys framför våran nya tv!

Ciao!


Morsning!

Ska strax iväg till bussen, är svintrött.. Idag har vi affärsresor sen ska vi jobba med vårat UF. Kul!

Ikväll blir det födelsedagskalas hos tvillingarna. Hoppas på en jävligt bra kväll! :D



Ha en bra dag!


Hallå folket

Det här är fan min bästa kompis, ingen kan vara bättre än Josefin.


pigg tjej

Första dagen på Ica nära igår..  Fick packa upp varor hela dagen. Matbutiker är verkligen det tråkigaste som finns, men vad ska man göra liksom.. Nu är det iaf bara fyra veckor kvar till skiten är över, är så jävla glad att vi bara har praktik på måndag, tisdag och onsdag!

Idag tog jag 10 i 8 bussen till praktiken.. mådde piss och var helt slut, sov hela vägen.. När jag kom dit gick jag direkt in på toan sen var det bara att vända på klacken och ta bussen hem igen! Har sovit till halv 4, aldrig vart så trött i huvudet och kroppen.

Imorgon har jag halkan och jag är galet nervös.. Mest för vilka jag ska åka med, för det har jag ingen aning om :o hoppas bara att dom är sämre än mig på att köra, haha ;)

puss!


Vilken helg!

I fredags begav jag, josefin och ludwig oss till stan för att dra en runda på krogen.. Lite tråkigt bara att sista bussen går kvart i 9, lite väl tidigt tycker jag! Men vi lyckades roa oss ändå.. Vindrickande på olympus med två alldeles för fulla pojkar! hah
En promenad i snöstormen till lilla krog, picasso och san marino.. haha katrineholm alltså! vilket skit:D men med rätt sällskap så går allt;)

Igår gick jag upp supersent, alldeles för sent för att vara mig, men det var skönt;) Vid fyra åkte jag till Josefin en sväng.. Hade planerat för en hemmakväll med lite film och godis, men icke! Några kumlabor ringde Josefin och sa att dom ville ut i katrineholm och att vi skulle hålla dom sällskap.. så det blev en krogenrunda till.. Vi lyckades också få hit Ellinor för att visa henne vad k-holm har att erbjuda!;)  Superkul kväll, jag har nog aldrig stött på så härliga människor! Skrattade så jag fick ont i magen . herregud! :D Nattbussen hem till Josefin, tog en rök med två små frusna och trötta pojkar sen gick vi och la oss, kollade på film och busade lite ! haha



Jag är så glad att ni finns! <3


K-town!

Nu har jag precis snackat med Josefinis.. Det blir katrineholm och krogen ikväll. Najs!

Hörs imorgon. puss:)


hihi:)

Mamma kom precis hem med den här skivan, den kommer göra min jul! :D


I'm back!

Nu får det räcka med paus tycker jag:)
Det har hänt ganska mycket under den här veckan..


Öppet hus på skolan i tisdags, där vi sålde lite armband


I onsdags var jag och mamma i Norrköping och tatuerade oss!



Köpte Bobby's schampoo och balsam.. Luktar mumma!


Sen hälsade vi på några busiga töser i Kolmården också:)



Och igår hade jag min sista körlektion sen åkte jag, Linda och Matilda till Eskilstuna där Neverstore spelade! :D bilder på det kommer upp snart..

Nu ska jag ner och äta, sen hoppas jag att Josefin ringer mig och berättar vad som händer ikväll;)

bloggpaus

jag orkar inte. jag mår botten just nu. tar en liten paus. vi hörs.

Klippklipp

Jag pratade med mig vän frisör-matilda förut.. hon ska klippa och färga mitt hår imorgon:) sweet!




SNYYGG!


Thursday

Det här med bloggandet håller inte känner jag.. Kan blogga "seriöst" i två dagar sen tar det stopp! Jag skaaa försöka iaf :D

Idag var det skola igen efter ett skööönt lov och tre dagars praktik.. Jag har pratat med Britt-Marie och Gitte och ska kanske byta från bik bok till ica nära i stan, känns tråkigt att vara i en matbutik igen men det känns som att det inte finns något annat val om jag vill vara i stan.

Det blev en massa flum på affärsresor idag , det slutade med att jag blev förudmjukad inför klassen av Gitte, IGEN! fan.. kan hon inte bara gå och lägga sig?! URK.. Sen hade vi en astråkig svenskalektion där jag satt och pluggade körkortsteori, hiih. Efter skolan hade jag körlektion, det var pissjobbigt för jag var trött som en gnu och hade jätteont i huvudet -.-

Nu är det bara två dagar kvar till våran fest!! :D  hoppas det blir lyckat som fan!

Din dag

Grattis världens finaste mormor!
Jag kommer och hälsar på snart:)



älskar dig <3


Josefinfinfin

Josefin ligger och pratar i MIN telefon i sängen som JAG ska sova i... kul brud !

Men jag tycker om henne ändå. För hon är sötast i världen :D

Nu ska jag ta telefonen från henne sen ska vi sova:)  pussssssss!


Humor

Haha.. Hittade det här på Egoinas blogg.. tjejen är ju bara för skön!  Det gav mig ett gott skratt iaf :D


Meningar du inte bör säga i Norge

"Är Johan hemma?"
Betyder på norska: "Är Johan efterbliven?"

"Ska vi gå ut och ta en bärs"
Betyder på norska: "Ska vi gå ut och ta en bajs?"

"Det var roligt på nattklubben igår".
Betyder på norska: "Det var lugnt på nattklubben igår".

"Ska bara hämta mina glasögon"
Betyder på norska: "Ska bara hämta mina glas-ögon" (Alltså ögon gjorda av glas).

Trött tjej

Orken att blogga är ju inte så jätte stor just nu.. Men jag gör ett litet inlägg iaf , bara för att jag är så snäll:)

Praktiken är faktiskt rolig, men det är jobbigt får tummen ur och ta sig dit.. jag hatar att det är så långt hemifrån med allt som hänt.. Jag ska prata med Gitte imorgon och försöka få en ny praktikplats i Vingåker eller Katrineholm, går inte det så skiter jag i praktiken.. Jag och Gitte råkar ju hata varandra så det känns inte så ljust, men det borde ju finnas nåt gott i det där gamla hjärtat..

Nu ska jag sova bredvid min söta mami , hon är bra :)

puss!

Mormor

Jag orkar inte mer.. Lova att du blir bra snart! :(

Det gör så ont



Lyser bara för dig! <3

Marabou vinter

Första praktikdagen avklarad.. Vi är tre praktikanter på lilla Bik Bok där det vanligtvis bara är en som jobbar , värt! Men som tur är ska dom andra två bara vara den här veckan, så får man lite mer att göra :)

Mamma kom med marabous nya chokladkaka.. Den var väl inte så jätte god direkt, men den luktar juligt och gott!


Praktikanten

God morgon!

Dålig uppdatering igår, igår var en dålig dag..

Om en typ en timma kommer Linda och hämtar upp mig, då drar vi till marieberg för våran första praktikdag.. Jag är inte alls sugen. Jag gillar inte praktik, men det blir väl säkert bra. Jag ska vara på Bik Bok och hon på Lagerhaus. Fiiint!

Nu ska jag ner och kramas lite med mamma. Hatar att se henne ledsen..


Skriver ikväll när skiten är över.
Puss!

RSS 2.0