tisdag 101012

Hallojsan!

Idag hade jag ställt klockan på 9 för att inte sova bort hela morgonen. Först kollade jag klart på en film jag inte orkade se igår och efter det tog jag mig ut på en morgonpromenad! Det var riktigt skönt, inte lika kallt som på kvällarna. När jag kom hem körde jag mitt yoga-program på Wii fit och nu har jag precis duschat och tar lite vilopaus i sängen. Ska snart ner och fixa lunch!

Duktig jag varit idag va! (hittills)
pussss

ÄLSKLING

'
du är det finaste jag har

got some news for you


klocka JET SET, ur&penn. armband, bikbok. ringar, lindex H&M JC.


armband, kappahl. armband, bikbok.


skor, skopunkten. skor, scorett.


jeans, bikbok. shorts, vila.


klänning, nelly. klänning, lindex.


klänning, axelssons. skjorta, axelssons


kofta, H&M.


kavaj, kappahl.


väska, axelssons.

mer presenter


is shot glas, shot spel


armband


örhängen, klänning


marilyn bild


TACK SWEETHEARTS!

Onsdag

Hejsan!

Idag har jag jobbat.. Var tänkt att jag skulle vara hos boyfriend i Örebro den här veckan men min chef ringde igår och frågade om jag kunde jobba eftersom det var så många sjuka.. så det var bara att sätta sig i bilen och åka till Katrineholm, ska jobba den här veckan sen får vi se hur det ser ut följande veckor, hoppas det blir mer!

Toni har tvingat mig att fixa skype så nu sitter vi och snackar lite, väldigt mysigt :) Hade tänkt att ta en promenad idag med men jag blev så himla trött efter maten så jag la mig i soffan och kollade på desperate housewives sen somnade jag en sväng tills Toni väckte mig och det var helt kolsvart ute, så ingen promenad för mig inte!

Orkar inte göra det jag lovade igår, men imorgon kanske! ;) hihi

Pusspåer!

B.o.B

Den här låten känns lite poppig för att vara B.o.B, men jag tror att jag gillar den!


HEJ PÅ ER

Imorgon lovar jag att fota och lägga upp massa kläder och grejer jag köpt/fått och inte visat..
KUL VA?!?!

JAAAAAAAAAAA!!


PRESENTER





Några av presenterna har hamnat hos Linda för tillfället, ska visa dom senare :)
TACK ALLA!

birthday girl!

Den här veckan har bestått av kalas, kalas, kalas och lite mer kalas! Lite jobbigt men riktigt skoj har det varit.. I onsdags (min födelsedag) åkte jag och Josefin till marieberg för lite shopping, jag ska lägga upp allt jag köpt och inte visat i ett inlägg snart.. På kvällen samlade jag ihop mina finaste vänner för middag på Rhodos och efter det blev det utgång på Harrys. Stort tack till er som var med och gjorde min kväll till en toppenkväll!

Och sedan har hela helgen varit kalas... I fredags kom några vänner till familjen och firade mig och mamma (som fyller år idag), igår var morfar och morbröder med familjer här och idag kom grannarna och faster och kusin hit. Det har verkligen varit en mysig helg!

Den här veckan ser ut att spenderas i Örebro med min fina pojke. Gillas!


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

ONSDAG:








LÖRDAG




RSS 2.0