Helt rätt!

Sjukt snyggt, om man lyckas!
Läs

smack



Det här tar jag mer än gärna på mig i vår.

AJAJAJ



Det här är ju bara helt sjukt!

Americas best dance crew

Äntligen har man något att göra på söndagskvällarna.
Premiär för tredje säsongen nu på MTV. Grymt


söndag

Har haft fullt upp hela helgen, så har inte haft tid att skriva nåt här. Så här har iaf min helg sett ut..

I fredags begravdes mormor, kan inte säga mer än att det var den värsta dagen i mitt liv.
I lördags träffade jag en snygging som gjorde mig på mycket bättre humör :) På kvällen var det dags för stand up på hotellet. Det var sjukt kul. Tusen tack till Henke, som är så jävla bra och fixar med allt! När stand up:en var slut, runt halv 11, for jag och Josefin ut till grisfarmen och firade Elin som hade 18-års fest. Träffade en hel del folk man inte sett på år och dar. Riktigt skoj! Runt kvart över 1 knallade jag och Josefin hem, det tog hela 45 min för oss ta oss typ 1-2 km.. hah
I dag ställde vi klockan på 10, låg och gottade oss framför tv:n och datorn tills det var dags för mig att ta bussen hem vid halv 4, bestämde mig för att plugga men somnade istället i soffan och vaknade för en halvtimme sen när Josefin ringde. Lycka till och somna i natt! yeah

Skulle inte tacka nej











HOT






Skjut mig

Mår som man förtjänar, va!
Det blev verkligen helt gaaaalet igår. Aldrig mer tequila-shots..



Tänkte bara säga att...

..det här är bland det äckligaste jag vet!



Bror, du får mer än gärna komma upp hit och ta bort den!!!

trött? jag?

Sitter och funderar på när sjutton man ska få sova ut på det här lovet! Klockan har inte ringt senare än 11 på hela veckan (okej, halva). Den ringde även idag kl 10, Jossie och Ludwig har precis åkt hem.. Om 30 min kommer min kusin hit. Klockan 6 åker jag till stan med massa partyfolk.. Fest hos Evelinas bror och sen Harry's.. jag ska försöka få i mig en jävla massa cider på mindre än 4 timmar. Lagom nice!

Imorgon åker jag till morfar, för att förbereda mig på den värsta dagen i mitt liv då mormor begravs på fredag.. frågan är hur fan jag kommer klara av den dagen..


In i duschen nu. Ciao 



nanana

Idag steg jag upp hur trött som helst klockan halv 12, kilade iväg till bussen mot stan vid 12.. Jag, Emelie och Alex gick till körskolan för att göra lite prov.. både jag och Alex fick en grön plupp på första försöket medans en tjurig Emelie inte fick nån. Haha, bebi..
Vi tog halv 3 bussen hem och då hoppade jag av hos Jossie.. vi bakade chokladbollar med Lisa och for sedan vidare till scorett för att möta upp mami och bror. Shoppade tacos, chips och godis på ica innan vi åkte hem till mig. 10 minuter senare kom Matilda, Linda, Malin, Tessan och Evelina och matlagningen satte igång. hur gott som helst blev det!

Fjorton suger, Wii, massamassa tjejsnack, chips, godis och cola. Kunde inte bli mycket bättre :)

Katrineholmsbrudarna + Matilda åkte hem vid 10 då slog jag och Jossie upp varsin mac. Vi lyckades även få hit en liten snögubbe vid namn Ludwig och nu sitter vi och myser i soffan och läser massa gamla skvallertidningar

Imorgon åker Linda till sälen och det ska resten av oss fira på Harry's! hihi. Kommer sakna dig baby!


We are the world



Underbart!

kaaallt

God morgon!

Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren.. Jag GICK både dit och hem, helt galet! det är faktiskt 5-6 km sammanlagt, plus att det är -25 ute. buuurrr!
Jag stör mig verkligen på hur otrevliga personalen hos tandläkaren är.. så jävla uppkäftiga så man kan spy! Tur att jag inte fick samma kärring som sist iallafall, hon var så äckligt tjurig.. har säkert inte fått nåt på flera år.

Idag är det plugg som står på schemat.. Har hur mycket som helst att göra och skulle va skönt att få allt klart så man kan njuta av lovet på riktigt!

Puss



Lady Ga... eh?... Sabrina


Yesterday

Dålig uppdatering här.. blogg.se har krånglat som bara den. Inte okej!

Igår var det 20-års fest i kupolen, grundade lite hemma hos josefin med julia, jessika och jessica innan. Kvart i 10 gick bussen till stan, vi landade på venezia för en pommestallrik sen traskade vi vidare till festen i snöstormen. Det var verkligen en sjukt kul kväll! Musiken var långt ifrån vårat vanliga fjortisdunk men hur jävla najs som helst.. Synd att vi kom dit så sent bara, kvällen gick verkligen fort!
När vi klivit av nattbussen hos Josefin märkte vi att det var fest i lokalen som ligger mittemot, vi gick dit en sväng och tog en cigg med den nyblivna 30-åringen som stod för festen. Hur trevlig som helst! Ett par sneda blickar senare bestämde vi oss för att gå hem istället. 

Idag har jag, Jessika, Ludwig och Josefin legat och lökat i sängen heeeela dagen.. Mamma kom och hämtade mig rumt halv fem. Nu sitter jag i soffan med en godispåse och tittar på Hogan knows best.


Gårdagens outfit fick bli svart, svart och svart.

saturday

Idag vaknade jag redan klockan halv 10, har legat och kollat på tv sedan dess.. är sjukt seg.
Nu ska jag iallafall ta tummen ur och städa mitt rum sen ska jag ta mig ett vaaarmt bad!

Ikväll blir det fest med fjoss och kakan. najs



Fredag

Hej!
Idag behövde jag inte göra mer i skolan än ett litet prov, tog 30 min sen slutade man för dagen. Skapligt skönt, provet gick riktigt bra också!

Vid halv 10 mötte vi upp Jossie och gick till linden där vi köpte biljetter till första studentfesten. Nice!
Jag, Linda och Julia satte oss i matsalen och pluggade medans Jossie gjorde prov, sen åkte vi hem med 10.50 bussen. Landade hos Jossie och frusna som attan la vi oss under täcke och filt på en madrass på golvet och glodde på familjen annorlunda, sveriges värsta bilförare och outsiders. Båda två slocknade som små ljus efter ett tag och jag vaknade precis av att mamma ringde. Jossie ligger fortfarande och snusar, ska försöka få liv i henne för jag ska snart åka till morfar :)

Jag har drömt sjuuuka drömmar btw, skitläskigt!

Smell you later! 


snaaark



kladdkaka och hårfärg

Nu har jag precis bakat en kladdkaka, samtidigt som jag färgade håret på mamma.. Liite bra jag är :)
Imorgon ska jag till morfar och mysa med mina snuttisar som jag saknat så in i bomben!

Jag och min kusinbebi <3


ps. Min morfar är bäst i världen. Han borde fan få medalj för att han orkar med allt! ds.

smack

Imorgon har vi ett prov som jag måste göra jävligt bra ifrån mig på, men innan jag kan börja plugga ska jag sova en smula för mina ögonlock håller på att rasa ihop :)



Puss på er sålänge

MUMS!

Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig sett en finare bild... på nån.. någonsin!

herreguuud



Lagom sliten

Sitter i klassrummet med massa tröttisar, jävligt onödig lektion.. våran lärare är inte här och alla sitter inne på fb oså.

Jag höll på att frysa ihjäl inatt, det var typ 4 grader i evelinas rum och jag fick en liten filt.. har inte hunnit fått upp värmen än, sitter och huttrar som en liten hund i antarktis. Jag känner mig bakis fast jag inte drack en droppe igår, hungern och huvudvärken är verkligen enorm!

Gårdagens smink och kläder, fresh!



Flum

Nu har vi precis kommit hem från världens braaakfest hos Harry!

Jag, Emelie, Linda och Evelina har precis anlänt till efterfesten hos Evelina. Jag och Emelie roar oss med photobooth, jag fick äran att ligga på en madrass som är ungefär en decimeter bred och en millimeter tjock, asskönt :)

Bjuder på några asheta bilder så här på kvällskvisten




hemstudiedag

Hej!

Idag hade vi hemstudier och slapp gå till skolan, helt underbart! Jag och Jossie vaknade halv ett av en liten pullis som kom och och pep "god morgon". Fixade en brakfrukost åt mina övernattare innan Jossies mamma kom och hämtade oss runt två. Ludwig traskade hem och Julia for till badhuset. Jag har suttit och ringt runt till hela Örebro för att försöka hitta en praktikplats, har gått som förväntat.. S K I T!

Jag fick iallafall mitt första paket från H&M idag.. trosor, hårband, en kjol och en korsett. hel grymt

Ikväll drar vi in till stan för ett besök på Harry's, evigheter sen man var där. ska bli kul! 

So long suckers


Problems

För en gångs skull är det faktiskt inte mitt fel att jag inte bloggat.. utan blogg.se:s! Har nämligen inte funkat att logga in på sidan. Väldigt frustrerande.

Nu sitter jag i bussen på väg hem, vi slutade halv 12 idag men jag hade ett prov kvart i 4 så jag har suttit i skolan i 4 timmar och väntat på det, men det känns skönt att det är klart iallafall. Riktigt bra gick det också!
Ikväll kommer Josefin, Julia och Ludwig till mig för en övernattning.. vi är nämligen lediga imorgon igen. Lite najs! Duveholm har fått sina studentmössor idag, vi ska tydligen få våra i april? riktigt irriterande. Jag vill ha min nuu!!

Nu börjar illamåendet smyga sig fram så jag ska slå igen datorn och ta mig en liten tupplur :)
Vi hörs när vi ses

Dubbelgångare?

Min dubbelgångare dök precis upp på MTV. Har hört ett antal gånger att vi är lika..
Jag ser dock inte vart den likheten sitter någonstans, kanske att vi båda ser ut som 15? haha



Louboutin spring/summer 2010

MUMS

Louboutin

Jag tror att jag har fått lite grepp om judendom och prmf.. Nu ska jag skriva en uppsats om Christian Louboutin, känner på mig att det kommer bli lite roligare än pesach och hissmusik och allt vad det heter!



Ja, jag kollar faktiskt på vinter-os, astufft ju.. Skridskor kändes dock inte som min grej så nu tänker jag byta kanal. Hejsvejs!

Tatuering

Ska göra en till tatuering snart. Har två jag vill göra men tyvärr kan man ju inte göra allt på en gång ;)

Det blir antingen den här på underarmen



Eller ett citat från Marilyn på foten

God morgon!

Idag behövde vi inte åka till skolan, vi får jobba hemma istället. Så idag tog jag en välbehövd sovmorgon, hur skönt som helst! :)

Nu ska jag försöka banka in lite judendom och praktisk marknadsföring i skallen.. har prov i båda imorgon. uäk



cake

Lyckades faktiskt lyfta arslet från soffan förut och göra en allahjärtansdag-kladdkaka :)
Mums!



Alla hjärtans dag

Tur att man har sin mami när man inte har någon annan som uppvaktar en . hihi



Bildbomb

Gårdagens partaj var verkligen dunderkul! Stort tack till Matilda och Frida som stod för festligheterna!


Det blev Sara som stod för förfesten, här visar vi ett bra sätt att ha gruppsex på ;)


jag och min bebi


raaawr!


gladast på fest


partybrudar!


när det var dags att gå till bussen smet moa och jag iväg själva, där hittade vi ett par fyllekajor
BAGGETORP!






idag mår jag...

..som jag förtjänar
Vet inte riktigt vad som är värst.. baksmällan eller mensvärken

Signar ut

Nu har mami precis gått och lagt sig, vi har kollat på let's dance och solsidan.. Jag tycker verkligen inte att let's dance är bra, så himla segt och tråkigt! Solsidan däremot.. fyfan så mysigt det är:) 

Imorgon ska jag in till stan för att träffa Moa och utföra ett ärende sen ska vi hem till mig och fixa oss sen drar vi in till stan igen på förfest och sen tillbaka till baggetorp för 19-årsfest x2, najs!
Nu ska jag försöka hitta nåt att ta på mig imorgon sen ska jag sova
God natt!

mysfredag

Nu har jag precis kommit hem från josefin, som jag spenderat hela dagen hos. Vi har varit lediga idag vilket var otroligt skönt! Vi tog en lååång sovmorgon och planerade att plugga under dagen, vilket inte blev av;)

Jag och mamma har köpt massa gottis till ikväll, det är bara hon och jag hemma i helgen. mysis:)



Stand up!

Nu ska jag åka till konsum för att möta upp Matilda och sedan gå till bion för att se stan-upen som Henke fixat! Ska bli så jävla skoj, har verkligen sett fram emot detta! :)



Ännu mer

Hej på er!

Emelie och jag bestämde oss för att vi skulle till körskolan efter skolan idag.. på vägen dit tittade vi in på H&M en sväng och där ifrån kom man ju inte ut tomhänt precis!
Hittade två t-shirts för 50kr/st och en väst för 160kr (y)

Det blev inte vidare seriöst på körskolan, jag var helt tom i huvet efter provet och orkade inte med ett skit så vi drog efter drygt en timme :)


mys

Jag har precis haft mysigt besök, nu ska jag sätta igång och plugga! prov imorgon, wish me luck



Shoppat

Hittade inga mängder igår på Marieberg, endast ett par thigts och ett armband fick följa med hem.
Men efter skolan idag gick jag, Linda, Malin och Julia ner på stan för att träffa Tessan, vi gick in en sväng på Åhléns där det var 50 % på all rea! Lyckades faktiskt fynda lite.

Igår:
Lackthigts 100kr - Wear it
Armband 25kr - Ur&Penn



Idag:
Body 30kr - Åhléns
Jeansshorts 50kr - Åhléns

Örebro!

Satt i skolan och höll på att avlida av tristess när jag kom på att vi kunde dra en sväng till örebro efter skolan. Så nu sitter jag, Evelina, Linda och Julia i bilen på väg dit. Vi har precis vart på konsum och handlat färdkost. Yum!




Jag och Evelina just nuu!

God morgon!

Nu ska jag käka frukost

Här har ni en dagens!



sleep tight

Idag har jag vart hos josefin hela dagen, vi har kollat på lite film från när hon var liten (dööögulligt!) sen har vi suttit och nördat med datorerna och drivit med folk , haha hu r kul! Lite senare kom Ludwig och gjorde oss sällskap, och ännu lite senare kom Julia, åkte dock hem när hon dök upp för annars skulle jag inte ha någon skjuts hem.

Nu ska jag sova för jag är totalt utmattad. Skönt att vara trött så här tidigt så man får några fler än 4 timmars sömn!
God natt på er , pusss

jossfjoss

Nu sitter jag och Josefin i skolan och väntar på bussen.. vi bestämde oss för att plugga när vi ändå hade en timma på oss innan bussen, men det gick ju sådääär! fastnade vid msn, fb och PHOTO BOOTH.. kändes lite roligare liksom :)

Vi fick inte många timmars sömn inatt som resulterat i att det vart ett jävla flummande på oss idag, som vanligt!



Söndag

Idag har jag inte gjort ett skit, precis som alla andra söndagar!
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen kila iväg till Josefin för lite söndags-mys :)

puss!

Vad tänktes här?

Sitter och kollar/lyssnar på MTV, då jag får höra världens sämsta låt.. ärligt?
Räcker det inte med att den sönderspelade sommarplågan redan låter som skit? Menmen varför inte göra en ännu sämre liksom? hahaha, pinsamt!



Hemma igen.

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem från morfar, det har varit en riktig mys-dag!
Mamma och jag kom dit vid 12, strax efter kom mina morbröder och då åkte vi en snabbis till sjukhemmet där mormor befunnit sig de senaste månaderna.. 
Vid halv 3 kom kusinerna till morfar också, det blev fika och lite tv-tittande. Jag, Linn och Henrik gick en sväng ner till konsum för att köpa lite gottis sen bunkrade vi upp oss framför tvn med godis och chips. Senare på kvällen beställde vi pizza, smaskens!

Nu sitter jag och tittar på Spider-man på tv, riktigt värdelöst om man frågar mig, men det finns inte mycket värt att se på.


En bild på mig och baby från igår

Åby

God morgon! 

Nu sitter jag och mamma i bilen på väg till Åby för att hälsa på lilla morfar. Trots all alkohol jag och Josefin fick i oss igår mår jag prima skinka, helt otroligt! Har en känsla av att min lilla Josefin inte mår lika bra, hihi.. Gårdagen var hur kul som helst! Efter skolan gick jag och Josefin och mötte upp Moa och Cicci på stan för att hitta en present till Hanna. Kan säga att vi lyckades hitta en jävligt snygg en. Tog halv tre bussen hem, slängde i mig lite mat sen kom Gustav och lilla Jakob på besök, blev wii-spelande en stund tills Hanna ringde och var helt gaalen, haha stackarn.

Vid 7 tog jag mig ner till Josefin för lite fix och förfestande med henne och Ludwig, tio i nio gick bussen till Baggetorp. En jävla massa dans, sång och alkohol får sammanfatta kvällen. Fan så kul jag hade! TACK HANNA <3

tackar för mig

Nu ska jag försöka sova, jag kokar inombords. Jag känner mig så jävla arg, fast jag inte riktigt har någon anledning. Hoppas att lite sömn gör susen och jag vaknar på lite bättre humör imorgon..

Ska försöka ta mig till skolan, det är ju rätt lugnt på fredagar och jag saknar mina bebisar så in i bomben! 

puss och kram


Min bror, mina kusiner och jag. För herrans många år sedan!
Tänk så lätt allting var

My sunshine in the rain


<3

helt slut, helt tom på ord, helt tom på känslor..
som ett stort jävla hål hjärtat




tänk om man kunde trolla

Var mig nära

Din resa var så lång
mot midnattsolens land
jag älskar dig för evigt
 
När mörkret faller på
då tänker jag på dig
Min saknad är oändlig

Å du finns här
här hos mig nu oron finns ej längre kvar 

Kom var mig nära fast du inte är här
tänk på mig var du än är 
Men jag kan känna att i luften där finns du
den som jag andas just nu.

Jag blundar och jag ser
en bild av den du var
bevarad i mitt hjärta.
Å du finns här,
här hos mig nu nu oron finns ej längre kvar

Kom var mig nära fast du inte är här
tänk på mig var du än är
Men jag kan känna att i luften där finns du
den som jag andas just nu

Över stjärnetak och bortom tid och rum
där väntar du på mig

Kom var mig nära fast du inte är här
tänk på mig var du än är
Men jag kan känna att i luften där finns du
den som jag andas just nu

Kom var mig nära i luften där finns du
kom var mig nära just nu

mormor



Det är fan inte sant

orkar inte mer.

luften har helt gått ur mig, är så sjukt trött på mitt liv.

jag saknar dig, världens bästa mormor! <3

skrattfnatt

jag och min homie sitter i korridoren och dunkar musik.. vi har haft en och samma lektion sen halv 9 imorse, så sjukt kul! nat.

Med alldeles för lite sömn inatt är jag och josefin på världens flumhumör.. vi hade precis picknick här i soffan med vårat godis från igår. En omgång med photobooth resulterade med världens apgarv som pågick i typ en kvart.. britt-marie som hade lektion här intill var tvungen att kolla vad som hände, när hon såg att det var jag och jossie suckade hon bara, vände på klacken och gick tillbaka igen.. Sandra och Ludwig kom ut från varsit klassrum och sa att alla i klassrummet hade skrattat för att vi garvade så mycket.. Känns kul att man kan glädja så många personer på en sån här dag! Jag har nog aldrig längtat så mycket till helg..

Om 30 min är det lunch, jag måste kila och ladda min dator.

Hörs!

monday

Sitter hemma hos Josefin, vi kom hem från skolan för typ 30 min sen. Om ungefär en timme ska vi bege oss till Örebro med Lisa, vi ska mata hennes katter & handla lite gottis på willys.. sen drar vi hem till mig för en plugg- och myskväll. likielikie.. Imorgon har vi rättskunskapsprov, som kommer gå käpprätt åt skogen. kul!

Skriver väl ikväll i guess..
så länge kan ni njuta av lite pics från i lördags!




update: haha.. många bilder ni fick njuta av.. gick inte att ladda upp fler, kul!

RSS 2.0